Yunona

Sunny Beach, Bulgarien

Yunona (All Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 150 m
NATTELIVNATTELIV: 100 m
BARBAR: Ja

HOTEL YUNONA

Hotel Yunona er til dig, der kun vil tænke på at nyde din ferie. Opholdet er nemlig med All Inclusive og gør det derfor både nemt og billigt at holde ferie. Hotellet har et skønt poolområde, og du bor i hjertet af Sunny Beach med gåafstand til alting.

FACILITETER

Til hotellet hører et stort og toptrimmet poolområde, hvor der altid er en god og ungdommelig stemning. Ved poolområdet er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra du kan nyde din Fri Bar alle ugens dage.
Er du mere til sand mellem tæerne, så skal du ikke gå mere end 150 meter for at ramme Sunny Beachs lækre strand. Her kan du blive nedkølet på et hav af forskellige barer, handle i en af de mange ferieshops eller benytte dig af de forskellige vandaktiviteter.       

På hotellet bor du sammen med mange andre af DUF-Rejsers gæster.

Til bylivet og Den Glade Viking har du kun 100 meters gang. Det er derfor nemt både at komme til og fra nattelivet. Når du bor på hotel Yunona, er det derfor nemt at holde ferie.

VÆRELSER

Alle værelserne på hotellet er enkelt og hyggeligt indrettede. De har alle egen terrasse, bad og toilet. Et dobbeltværelse er med plads til 2-3 personer. Ønsker du at bo alene, så skal du vælge et dobbeltværelse til enebrug.

MAD OG DRIKKE

Opholdet på Yunona er med All Inclusive.

I All Inclusive er følgende inkluderet:
  • Buffet fra hotellets restaurant morgen, middag og aften.
  • Fri bar ved hotellets poolbar fra kl. 10.00-20.00.
I den fri bar er der sodavand, juice, øl, vin, rom, gin m.m. (Lokale mærker.)

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.