Byhotel #tætpåbyen
Hotel Yunona
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL YUNONA

Hotel Yunona er til dig, der kun vil tænke på at nyde din ferie. Opholdet er nemlig med All-Inclusive og gør det derfor både nemt og billigt at holde ferie. Hotellet har et skønt poolområde, og du bor i hjertet af Sunny Beach med gåafstand til alting.

FACILITETER

Til hotellet hører et stort og lækkert poolområde, hvor der altid er en god og dejlig stemning. Ved poolområdet er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra du kan nyde din fri bar alle ugens dage.
Er du mere til sand mellem tæerne, så skal du ikke gå mere end 1000 meter for at ramme Sunny Beachs lækre strand. Her kan du blive nedkølet på et hav af forskellige barer, handle i en af de mange ferieshops eller benytte dig af de forskellige vandaktiviteter.       

På hotellet bor du sammen med flere DUF-Rejsers gæster.

Til bylivet og Den Glade Viking har du kun 1000 meters gang. Det er derfor nemt både at komme til og fra nattelivet. Når du bor på hotel Yunona, er det derfor nemt at holde ferie.

VÆRELSER

Alle værelserne på hotellet er enkelt og hyggeligt indrettede. De har alle egen terrasse, bad og toilet. Et dobbeltværelse er med plads til 2-3 personer.

PENSION

På Hotel Yunona kan du vælge dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokal spiritus: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere