All-Inclusive afbudsrejser!  Se alle tilbud her

Byhotel #tætpåbyen
Hotel Yunona
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL YUNONA

Hotel Yunona er til dig, der vil have en lækker ferie i Sunny Beach. Opholdet er med All-Inclusive hvilket er en nem og billig måde at holde ferie på. Hotellet har et lækkert poolområde, og du bor i hjertet af Sunny Beach med gå-afstand til alting.

FACILITETER

På hotellet er der et stort og lækkert poolområde, hvor der altid er en god og dejlig stemning. Ved poolområdet er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra du kan nyde din fri bar alle ugens dage.
Er du mere til sand mellem tæerne, så skal du ikke gå mere end 200 meter for at ramme Sunny Beachs lækre strand. Her kan du blive nedkølet på et hav af forskellige barer, handle i en af de mange ferieshops eller benytte dig af de forskellige vandaktiviteter.       

Yunona er en klassiker ved DUF, da det har været en del af vores sortiment i snart 10 år. På hotellet bor du sammen med flere DUF-Rejsers gæster, så der er rig mulighed for at skabe nye bekendtskaber.

Til bylivet og Den Glade Viking har du kun 300 meters gang, selvom hotellet ikke ligger midt i partyzonen. Det gør det dog nemt, både at komme til og fra nattelivet. Når du bor på hotel Yunona, er det derfor nemt at holde ferie.

VÆRELSERNE

Alle værelserne på hotellet er enkelt og hyggeligt indrettede. De har alle egen terrasse, bad og toilet. Et dobbeltværelse er med plads til 2-3 personer.

All-Inclusive

På Hotel Yunona er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.00
  • Fri bar: 11.00 - 21.00

(Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin mv.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere