Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Pavlinia Napa
Køb light All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL PAVLINIA

Ungdomshotel Pavlinia er med sin perfekte beliggenhed et kendt og populært ungdomshotel i Ayia Napa. Under sommersæsonen fyldes hotellet med feststemte skandinaviske unge, som sammen nyder den gode stemning omkring poolen og poolbaren.

VÆRELSERNE

Hotellet tilbyder nogle fine, rummelige og lyse studiolejligheder, som kan rumme fra 2 og helt op til 6 personer. Studiolejlighederne er nyistandsatte og fremstår derfor moderne og i god stand. De har alle eget bad og toilet, et lille køleskab samt Aircondition (enten i soveværelset eller i opholdsrum ) og Safetybox mod en mindre betaling.

POOLOMRÅDER

Hotellet tilbyder hele to poolområder. Et stort poolområde i et eksotisk palmelandskab med poolbar, musik og festlig stemning - og et mindre og mere roligt poolområde, hvor man kan ligge sig hvis man ønsker ultimativ afslapning. Det er fra poolbaren ved det store poolområde, at du har adgang til drikkevarer ad libitum, hvis du har tilkøbt Light All-Inclusive.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Opholdet på Ungdomshotel Pavlinia er som udgangspunkt uden nogle måltider eller drikkevarer inkluderet. Dog har vi i samarbejde med hotellet udviklet et helt fænomenalt lækkert koncept. Konceptet kalder vi Light All-Inclusive og inkluderer alle de vigtigste elementer, som er taget fra det traditionelle All-Inclusive koncept. På denne måde holdes prisen nede, samtidig som I får den optimale ferieoplevelse hvor I bare kan tænke på at slappe af. I Light All-Inclusive er følgende inkluderet:

  • Morgenmad/brunch fra kl.08.00 - 10.30
  • Fri bar fra kl.11.00 - 20.00
    (Softdrinks samt lokal spiritus som f.eks.: Vodka, Whisky, Rum, øl, etc.)

Ovenstående koster lige som sagt 1.299 kr per person for hele ugen, og tilvælges nemt og enkelt under bestillingen af rejsen.

OBS

Vi gør opmærksom på, at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster/afgange kan forekomme ekstra ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder derfor om jeres tålmodighed.

Vi gør opmærksom på, at hotellet opkræver et mindre depositum ved check-in som betales tilbage ved checkout, når hotelværelset forlades intakt og uden skader.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 3+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 2+ stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her