AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Ungdomshotel
Hotel Pavlinia Ayia Napa
Mulighed for Light All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL PAVLINIA

Ungdomshotel Pavlinia er med sin perfekte beliggenhed et kendt og populært ungdomshotel i Ayia Napa. Under sommersæsonen fyldes hotellet med feststemte skandinaviske unge, som sammen nyder den gode stemning omkring poolen og poolbaren.

VÆRELSERNE

Hotellet tilbyder nogle fine, rummelige og lyse studiolejligheder, som kan rumme fra 2 og helt op til 6 personer. Studiolejlighederne er nyistandsatte og fremstår derfor moderne og i god stand. De har alle eget bad og toilet, et lille køleskab samt Aircondition (enten i soveværelset eller i opholdsrum ) og Safetybox mod en mindre betaling.

POOLOMRÅDER

Hotellet tilbyder hele to poolområder. Et stort poolområde i et eksotisk palmelandskab med poolbar, musik og festlig stemning - og et mindre og mere roligt poolområde, hvor man kan ligge sig hvis man ønsker ultimativ afslapning. Det er fra poolbaren ved det store poolområde, at du har adgang til drikkevarer ad libitum, hvis du har tilkøbt Light All-Inclusive.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Opholdet på Ungdomshotel Pavlinia er som udgangspunkt uden nogle måltider eller drikkevarer inkluderet. Dog har vi i samarbejde med hotellet udviklet et helt fænomenalt lækkert koncept. Konceptet kalder vi Light All-Inclusive og inkluderer alle de vigtigste elementer, som er taget fra det traditionelle All-Inclusive koncept. På denne måde holdes prisen nede, samtidig som I får den optimale ferieoplevelse hvor I bare kan tænke på at slappe af. I Light All-Inclusive er følgende inkluderet:

  • Morgenmad/brunch fra kl.08.00 - 10.30
  • Fri bar fra kl.11.00 - 20.00
    (Softdrinks samt lokal spiritus som f.eks.: Vodka, Whisky, Rum, øl, etc.)

Ovenstående koster KUN 999 kr per person.

OBS

Vi gør opmærksom på, at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster/afgange kan forekomme ekstra ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder derfor om jeres tålmodighed.

Vi gør opmærksom på, at hotellet opkræver et mindre depositum ved check-in som betales tilbage ved checkout, når hotelværelset forlades intakt og uden skader.

Hotelkategoriseringen er DUF-Rejsers egen. Vi gør opmærksom på at den officielle hotelkategori kan være defineret anderledes.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere