Få ALL INCLUSIVE TIL KUN 10 KR!  Tjek tilbuddet her

Hotell Vistanova
Halvpension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Om Vistanova

Ungdomshotel Vistanova er et nyrenoverede ungdomshotel! Hotel Vistanova ligger perfekt - lige ved bargaden og kun en kort gåtur til Magalufs fantastiske sandstrand. Du har alt i gå afstand,butikker, restauranter, barer og natklubber lige uden for døren. Hotellet gennemgik en omfattende renovering i 2020, hvilket garanterer en høj standard overalt. Hotel Vistanova passer til dig, der værdsætter en fantastisk beliggenhed, høj standard og en ungdommelig atmosfære.

Faciliteter

Hotellet har et skønt poolområde med liggestole & parasoller til friafbenyttelse.
I Poolbaren er det muligt at købe forfriskende og afkølende drinks, og skal sulten stilles, så er det muligt at købe snacks hele dagen. Er du mere til strand og sand under fødderne, så ligger stranden kun 3-5 minutters gang fra hotellet.

Værelserne


Alle værelserne er nyistandsatte og moderne indrettede. På alle værelser er der der plads til 2-3 personer. Værelserne er indrettet med moderne badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer. Andre faciliteter er AC, wifi, pengeskab og tv. Alle værelser har balkon med tilhørende opholdsområde.

 

Morgenmad eller halvpension


Når du bor på Hotell Vistanova, er morgenmad inkluderet i prisen. Hver morgen er der en stor morgenbuffet, der byder på alt fra friskbagt brød og omeletter til yoghurt og frisk frugt. Start dagen på bedste vis med en god morgenbuffet på det populære Hotel Vistanova i Magaluf. Halvpension tilbydes som tilvalg. Læs mere om måltiderne nedenfor.

Det er også muligt at opgradere til halvpension, så du får den store aftenbuffet inkluderet i dit ophold for kun 499 kr. Dette

Morgenmad: 08.00 - 10.30

Aftensmad: 19:00 - 20.30NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2022 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

Vi gør opmærksom på at i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og mange gæster skal ud og ind på samme dag, kan der forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere