Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ungdomshotel
Hotel Vistanova Magaluf
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Om Vistanova

Ungdomshotel Vistanova er et nyrenoverede ungdomshotel! Hotel Vistanova ligger perfekt - lige ved bargaden og kun en kort gåtur til Magalufs fantastiske sandstrand. Du har alt i gå afstand,butikker, restauranter, barer og natklubber lige uden for døren. Hotellet gennemgik en omfattende renovering i 2020, hvilket garanterer en høj standard overalt. Hotel Vistanova passer til dig, der værdsætter en fantastisk beliggenhed, høj standard og en ungdommelig atmosfære.

Faciliteter

Hotellet har et skønt poolområde med liggestole & parasoller til friafbenyttelse.
I Poolbaren er det muligt at købe forfriskende og afkølende drinks, og skal sulten stilles, så er det muligt at købe snacks hele dagen. Er du mere til strand og sand under fødderne, så ligger stranden kun 3-5 minutters gang fra hotellet.

Værelserne

Alle værelserne er nyistandsatte og moderne indrettede. På alle værelser er der der plads til enten 2 eller 3 personer. Værelserne er indrettet med moderne badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer. Andre faciliteter er AC, wifi, pengeskab og tv. Alle værelser har balkon med tilhørende opholdsområde.

Morgenmad er inkluderet i prisen

Når du bor på Hotell Vistanova, er morgenmad inkluderet i prisen. Hver morgen er der en stor morgenbuffet, der byder på alt fra friskbagt brød og omeletter til yoghurt og frisk frugt. Start dagen på bedste vis med en god morgenbuffet på det populære Hotel Vistanova i Magaluf.

Morgenmad serveres i tidsrummet 08.00 - 10.30

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2023 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her