Luksushotel #lååågsus
Hotel Kalina Garden
All-Inclusive Premium
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

KALINA GARDEN

Hotel Kalina Garden er et moderne All Inclusive hotel, der ligger få minutters gang fra den skønne sandstrand, centralt i Sunny Beach. I løbet af dagen arrangeres forskellige aktiviteter, og hotellet sørger for underholdning om aftenen.

I området omkring hotellet finder du et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker, og langs strandpromenaden ligger sjove forlystelser også side om side. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra.

BELIGGENHED

Hotellet ligger kun 250 m fra stranden og 50 m fra det ekstreme natteliv i Sunny Beach. Såfremt du ønsker at shoppe eller andet indkøb, så ligger det lige inden for rækkevidde også.

FACILITETER

På hotellet finder du blandt andet restaurant, bistro, et lækkert poolområde, WIFI og en bar. Herudover er dit ophold med All Inclusive, hvilket betyder at alle måltider er inkluderet, og at du hele ugen igennem har fri bar på hotellet.

VÆRELSERNE

På Kalina Garden bliver du indlogeret i pæne dobbeltværelser, der fremstår meget rummelige og af høj standard. I alle værelserne kan i bo 2-3 personer og de indeholder allesammen en altan, hvor i kan sidde og nyde livet og eventuelt fortælle en røverhistorie eller to.

PENSION

På Kalina Garden er opholdet inkl. All Inclusive Premium, hvilket betyder at du i hotellets bistro kan få serveret pizza, sandwich, pommes frites, is, burgers og andre søde sager, samt nyde importeret alkohol i hotellets bar.

All Inclusive skemaet: 

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Kaffe, te og kage: 16.00 - 17.300 
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokal alkohol og alkoholfrie drikkevarer: 10.00 - 21.00

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere