Få et unikt gruppetilbud -  Spar op til 1.000,- pr. person

Luksushotel #lååågsus
Hotel Kalina Garden
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KALINA GARDEN

Hotel Kalina Garden er et moderne All-Inclusive hotel, der ligger få minutters gang fra den skønne sandstrand, centralt i Sunny Beach. I løbet af dagen arrangeres forskellige aktiviteter ved det lækre poolområde.

I området omkring hotellet finder du et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker, og langs strandpromenaden ligger der sjove forlystelser side om side. Da opholdet er med Al-Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra. Hotellet ligger kun 250 meter fra stranden og 100 meter fra nattelivet i Sunny Beach. Hotellet ligger ekstremt centralt, uden at musikken fra nattelivet er generende.

FACILITETER

På hotellet finder du blandt andet restaurant, bistro, et lækkert poolområde, WIFI og en bar. Der er fitnessrum, minigolf, bordtennis og meget mere på Kalina Garden.

VÆRELSERNE

På Kalina Garden bliver du indlogeret i pæne dobbeltværelser, der fremstår meget rummelige og af høj standard. I alle værelserne kan i bo 2-3 personer og de indeholder allesammen en altan, hvor I kan sidde og nyde livet om morgenen eller de sene eftermiddagstimer.

All-inclusive

På Kalina Garden er opholdet inklusiv Al-inclusive. Til morgenmad, frokost og aftensmad vil du have fuld adgang til hotellets store buffeter. Udover det, så har du i hotellets bistro mulighed for at få serveret pizza, sandwich, pommes frites, is, burgers og andre søde sager, samt alkohol i hotellets bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Kaffe, te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 10.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester og arrangementer med de andre gæster.

Læs mere