Strandhotel #solbadning
Hotel Gladiola
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL GLADIOLA

Da det ofte er 30+ grader, kan det være en anelse varmt at ligge hele dagen på stranden, men så kan I altid blive afkølet i et af hotellets to store swimmingpools. Ved pool området har du mulighed for at få en afslappende gang massage eller finde dig til rette i poolbaren, hvorfra der serveres kølige forfriskninger og eksotiske drinks.

BELIGGENHED

Hotellet ligger lige ud til Golden Sands smukke sandstrand og ud til den livlige strandpromenade hvor der er fyldt med barer, restauranter og en masse shoppemuligheder. Kun 400 meter derfra ligger det kendte diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

Hotellet rummer 2 lækre pools som er samlingspunktet for de glade DUF gæster. Der er også en poolbar hvor i kan nyde de friske drinks og kolde øl hele dagen, som er med i jeres all-inclusive.

VÆRELSERNE

Værelserne på Gladiola er udstyret med eget toilet og bad med hårtørrer, satellit-tv, aircondition, køleskab, telefon og møbleret balkon eller terrasse. Alle værelserne er flot indrettet i en eksklusiv 3-stjernet standard fra top til tå. Vi anbefaler vores gæster at leje en safety-box ved ankomst, og dette gøres helt let og enkelt ved receptionspersonalet som står til rådighed 24 timer i døgnet.

PENSION

På Hotel Gladiola er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere