AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Hotel Efir Apart.
Ingen
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Ferie på Efir Apartments i Sunny Beach

Beliggende blot et stenkast fra havets bølger og Sunny Beachs pulserende natteliv, byder Efir Apartments på den perfekte blanding af afslapning og fest. Dette for unge helt ideelle hotelkompleks et sted, der vibrerer med ung energi og fællesskabsstemning.

Bo i lækre lejligheder

Hotel Efir Apartments består af et stort hotelkompleks som er omgivet af eksotiske parklignende områder og tilbyder luksuriøse og rummelige lejligheder. Alle lejligheder er designet til den moderne rejsende med faciliteter som veludstyret kitchenette, aircondition, kabel-tv og egne balkoner – perfekte til en kold drink før byturen.

Fest og Fællesskab ved Poolen

Slå dig løs i vores livlige poolområde, hvor der er mineralvandsbassin for voksne, børnesektion og en trendy poolbar, der serverer kolde drinks dag og nat. Området er naturligvis udstyret med gratis liggestole, hvilket gør det til det ultimative sted at hygge, feste og møde andre rejsende.

Beliggenhed

Med kun kort afstand til Sunny Beachs hovedgade, er du aldrig langt fra resortets hotteste klubber og barer. Uanset om du er til vilde dansefester eller hyggelige barer, har området noget for enhver smag. Og efter en nat i byen, er det kun en kort gåtur tilbage til din komfortable seng.

Faciliteter

Foruden sjov og fest tilbyder vi praktiske faciliteter som en døgnåben købmandsbutik, safetyboxes i receptionen (åben fra 8 til 20) og gratis udendørsparkering efter først-til-mølle-princippet. Som nævnt, så er alle lejlighederne udstyret med et funktionelt mindre køkken.

Oplev Sunny Beach med Efir Apartments

Vælg Efir Apartments for en ferie, hvor festen aldrig slutter, og hvor hver dag byder på nye eventyr. Book dit ophold hos os, og gør dig klar til at dykke ned i Sunny Beachs natteliv og fællesskabsfølelse ved poolen.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel/Lejlighedshotel, 3+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller strand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel/lejlighedshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på 100 € per lejlighed ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her