Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Ungdomshotel HSM Atlantic Park
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter
Velkommen til det populære All Inclusive-hotel HSM Atlantic Park. Med sin perfekte beliggenhed er HSM Atlantic Park et populært hotel centralt beliggende i Magaluf, tæt på natteliv, restauranter og den lange strand lige rundt om hjørnet.

Her kan du blive afkølet i hotellets store pool, hvor der tilbydes liggestole med parasoller i det ekstremt hyggelige poolområde, tæt på hotellets egen bar.

Hotellet tilbyder en ungdommelig atmosfære med moderne og smagfuld indretning, hvor værelserne er indrettet til maksimalt 2 personer.  Receptionen har åbent døgnet rundt. 

På Hotel HSM Atlantic Park er All-Inclusive inkluderet i prisen. Hver morgen serveres en dejlig morgenmadsbuffet med alt fra omeletter og friskbagt brød til pandekager og frisk frugt. Ud over morgenmaden, som er inkluderet ved booking af HSM Atlantic Park, har du også frokost, og aftensmad med i købet, som inkluderer en stor buffet med internationale retter og et godt udvalg af desserter. Du har også adgang til snacks og is mellem måltiderne, og hotellet har mulighed for at tilpasse menuen efter specialkost. Derudover har du selvfølgelig også fri bar!

All-Inclusive er inkluderet

Dit ophold på Ungdomshotel HSM Atlantic Park er med Alll-Inclusive.

Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar (unlimited i et angivet tidsrum)

All Inclusive skemaet

 • Morgenmad: 08.00 – 10.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet! Morgenmadsbuffeten består af forskelligt brød, pålæg, diverse morgenmadsprodukter samt det klassiske æg og bacon, som hører sig til på ferien. Blot for at nævne det mest populære. Der er også MASSER af andet lækkert at gå på opdagelse i. Udvalget er enormt! Hertil naturligvis kaffe, the, juice m.m.

 • Frokost: 13.00 - 15.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet med et stort udvalg af lækre internationale såvel som lokale retter! Her finder du et stort udvalg af pastaretter, risretter, pizza, lækre salater samt frisk frugt og lidt til den søde tand.

 • Eftermiddagssnacks er inkluderet
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lettere internationale og lokale retter! Her finder du klassiske snacks som f.eks pommesfrites, sandwiches, pizza og meeeeget mere.

 • Aftensmad: 19.00 - 21.30
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lækre og internationale og lokale retter. Aftensmaden er for mange dagens højdepunkt, da der altid findes noget rigtig lækkert i buffeten. Buffeten byder på alt fra delikate lokale retter til det mere mainstream internationale køkken, som appellerer til det lidt bredere publikum. Derfor finder du i buffeten hver dag et super stort udvalg af lækre salater, forskelligt kød, frisk og brød - samt naturligvis - velsmagende desserter i form af kage, frisk frugt m.m.

 • Fri bar: 10.00 - 20.00
  10 timers fri bar HVER dag, så tørster man ikke! Den Fri Bar serveres fra hotellets pool bar eller i restauranten i løbet af dagen, og inkluderer vin, vand og øl samt spiritus i lokale mærker. Her kan du helt frit tanke op og slukke din tørst ubegrænset i løbet af dagen - om det er i lækre cocktails, en kold cola/juice eller i en iskold øl, ja så er det altså bare at gå i baren og hente.
Der findes altid et udvalg vegetariske retter.

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Ungdomshotellet HSM Atlantic Park er til dig, som elsker fest, farver og sjove dage. Det er et populært hotel i Magaluf, og vi glæder os igen i år til, at byde vores gæster velkommen til et hotel med fuld fart på.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller strand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her