TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

#Partyhotel #letsparty
Partyhotel Pambos Napa Rocks
Light All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

PARTYHOTEL PAMBOS NAPA ROCKS

Partyhotel Pambos Napa Rocks i centrum af Ayia Napa er for jer som ønsker en ferie med fuld skrald på. Her bor KUN unge mennesker. Hotellet blot et stenkast fra bargaden og det vanvittige natteliv, som Ayia Napa har at byde på. Og når ja, så har hotellet sin helt egen natklub! Dit ophold på Partyhotel Pambos Napa Rocks er med Light All-Inclusive inkluderet (læs mere nedenfor).

FACILITETER

Hotellet har sin egen restaurant, hvor man udover at kunne nyde sin Light all-inclusive også kan tilkøbe lækre retter fra deres a la carte menu. På hotellet findes en døgnåben reception, hvor man altid kan henvende sig hvis der er problemer eller hvis man behøver hjælp. På hotellet findes et stort og moderne indrettet fitnesscenter, som man kan anvende hvis man er gæst på hotellet (dette kan muligvis være mod en lille ekstra betaling). 

VÆRELSERNE

Værelserne på Partyhotel Pambos Napa Rocks er af fin standard og kan indlogere mellem 2-4 personer. Jo flere man bor på et værelse, jo billigere bor man. Alle værelser er udstyret med eget bad, toilet og en lille balkon.

Værelserne er alle udstyret med aircondition, som man dog skal tilkøbe adgang til, før de virker. Dette koster blot 10€ per dag per værelse.

POOLPARTY

Partyhotel Pambos Napa har et stort pool område. det er et stort og lækkert poolområde, som er midtpunktet for dagsfesten, som udspiller sig på hotellet. hvis man ønske det kan man i den anden ende af poolen trække sig lidt tilbage, da den ende egner sig bedre til dem som måtte ønske en lidt mere rolig og afslappet dagsstund. 

Ved hotellets store poolområde holdes der op til flere gange ugentligt kæmpe poolparties med live DJ's, hvor hundredevis af unge festglade mennesker fra hele Ayia Napa deltager og giver den max gas. Under de perioder, hvor disse arrangerede poolparties afholdes på hotellet gør vi opmærksom på, at der kræves en entrépris for at få tilgang til det store poolområde.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Dit ophold på Partyhotel Pambos Napa Rocks er med Light All-Inclusive.

Dette er et koncept vi hos DUF-Rejser har skabt i samarbejde med hotellet for at kunne tilbyde de absolut vigtigste elementer fra den klassiske All-Inclusive. I light All-inclusive er formiddagsmåltidet og drikkevarer i løbet af dagen inkluderet, naturligvis til den billigst mulige pris. Drikkevarer skal hentes i poolområde, ved poolen bar

Derfor har vi skåret alt det unødvendige væk, som vi af erfaring ved at ikke mange alligevel udnytter. Dette er udelukkende med henblik på at kunne tilbyde den bedste og lavest mulige pris. I light All-Inclusive er inkluderet:
  • Morgenmad/brunch fra kl.08.00 - 10.00
  • Fri bar fra kl.11.00 - 20.00
    (Softdrinks samt lokal Spiritus: Vodka, Whisky, Rum, øl, etc.)


Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering(DUF):
Partyhotel, 3 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Partyhotel":
Hoteller i kategorien Party Hotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er DUF gæster, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Partyhotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet er mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3 stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Partyhotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 2 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset. Der gives rabat på de ekstra opredninger (3+4 seng) af denne årsag og fordi at der dermed også bliver mere trængt på værelserne.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her