AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Ungdomshotel
Partyhotel Pambos Napa Rocks
Light All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

PARTYHOTEL PAMBOS NAPA ROCKS

Partyhotel Pambos Napa Rocks i centrum af Ayia Napa er for jer som ønsker en ferie med fuld skrald på. Her bor KUN unge mennesker. Hotellet blot et stenkast fra bargaden og det vanvittige natteliv, som Ayia Napa har at byde på. Og når ja, så har hotellet sin helt egen natklub! Dit ophold på Partyhotel Pambos Napa Rocks er med Light All-Inclusive inkluderet (læs mere nedenfor).

FACILITETER

Hotellet har sin egen restaurant, hvor man udover at kunne nyde sin Light all-inclusive også kan tilkøbe lækre retter fra deres a la carte menu. På hotellet findes en døgnåben reception, hvor man altid kan henvende sig hvis der er problemer eller hvis man behøver hjælp. På hotellet findes et stort og moderne indrettet fitnesscenter, som man kan anvende hvis man er gæst på hotellet (dette kan muligvis være mod en lille ekstra betaling). 

VÆRELSERNE

Værelserne på Partyhotel Pambos Napa Rocks er af fin standard og kan indlogere mellem 2-4 personer. Jo flere man bor på et værelse, jo billigere bor man.

Alle værelser er udstyret med eget bad, toilet og en lille balkon.

Værelserne er alle udstyret med aircondition, som man dog skal tilkøbe adgang til, før de virker. Dette koster blot 10€ per dag per værelse.

POOLPARTY

Partyhotel Pambos Napa har 2 pools. Den ene ligger i et stort og lækkert poolområde, som er midtpunktet for dagsfesten, som udspiller sig på hotellet. Den anden pool som er lidt mindre, egner sig bedre til dem som måtte ønske en lidt mere rolig og afslappet dagsstund. 

Ved hotellets store poolområde holdes der op til flere gange ugentligt kæmpe poolparties med live DJ's, hvor hundredevis af unge festglade mennesker fra hele Ayia Napa deltager og giver den max gas. Under de perioder, hvor disse arrangerede poolparties afholdes på hotellet gør vi opmærksom på, at der kræves en entrépris for at få tilgang til det store poolområde.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Dit ophold på Partyhotel Pambos Napa Rocks er med Light All-Inclusive.

Dette er et koncept vi hos DUF-Rejser har skabt i samarbejde med hotellet for at kunne tilbyde de absolut vigtigste elementer fra den klassiske All-Inclusive. I light All-inclusive er formiddagsmåltidet og drikkevarer i løbet af dagen inkluderet, naturligvis til den billigst mulige pris. Drikkevarer skal hentes i det poolområde, som kaldes for "Raggae Lounge". Disse må gerne medbringes ved den store pool

Derfor har vi skåret alt det unødvendige væk, som vi af erfaring ved at ikke mange alligevel udnytter. Dette er udelukkende med henblik på at kunne tilbyde den bedste og lavest mulige pris. I light All-Inclusive er inkluderet:
  • Morgenmad/brunch fra kl.08.00 - 10.00
  • Fri bar fra kl.11.00 - 20.00
    (Softdrinks samt lokal Spiritus: Vodka, Whisky, Rum, øl, etc.)

OBS

Vi gør opmærksom på, at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster/afgange kan forekomme ekstra ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder derfor om jeres tålmodighed.

Hotelkategoriseringen på dette hotel er DUF-Rejsers egen, og den officielle hotelkategorisering kan være defineret anderledes.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere