AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Byhotel #tætpåbyen
Lejlighedshotel Admiral Plaza
Tilkøb morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Admiral Plaza

Admiral Plaza er et super skønt lejlighedshotel med en virkelig god central placering, hvor du har restauranter, bar, klubber og stranden inden for gåafstand. Inden for 5-10 minutters gang, kan du være på den kendte bargade Flower street, hvor barer og diskotekter ligger side om side

Faciliteter

Hotellets poolområde danner virkelige centrum for den gode stemning på hotellet. Det er her du i løbet af dagen ville kunne nyde en forfriskende dukkert og blive afkølet fra solens varme stråler. Til poolen er der solstole og parasoller til fri afbenyttelse. I løbet af dagen vil der blive spillet musk ved poolområdet, og du har mulighed for at nyde musikken og kolde forfriskelser.

Værelserne/studios

Værelserne på Admiral er af høj standard de fleste af dem har enten balkon mod gaden eller det skønne poolområde. Dertil er der også et tekøkken i alle lejlighederne. Alle værelserne er indrettet med dobbeltsenge, som er to enkeltmands senge som er skubbet sammen. Det er også muligt at bo helt op til 4 personer i en lejlighed.

3 og 4 sengen er ekstra opredninger, disse kan være en sovesofa, som foldes ud til to ekstra opredninger.

Pension

Dit ophold på Admiral plaza er som udgangspunkt uden nogen former for pension. Det er dog muligt at tilkøbe Morgenmad på hotellet for 699 kr.

Morgenmaden serveres fra en lækker indbydende buffet, hvor der er noget for enhver smag. Der serveres alt fra brød, pålæg, æg, pølser og bacon samt diverse morgenmadsprodukter.

Morgenmad tilkøbes nemt og enkelt under bestillingen.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.


Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her