AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Lejlighedshotel Admiral Plaza
Ingen pension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Admiral Plaza

Admiral Plaza er et super skønt lejlighedshotel med en virkelig god central placering, hvor du har restauranter, bar, klubber og stranden inden for gåafstand. Inden for 5-10 minutters gang, kan du være på den kendte bargade Flower street, hvor barer og diskotekter ligger side om side

Faciliteter

Hotellets poolområde danner virkelige centrum for den gode stemning på hotellet. Det er her du i løbet af dagen ville kunne nyde en forfriskende dukkert og blive afkølet fra solens varme stråler. Til poolen er der solstole og parasoller til fri afbenyttelse. I løbet af dagen vil der blive spillet musk ved poolområdet, og du har mulighed for at nyde musikken og kolde forfriskelser.

Værelserne/studios

Værelserne på Admiral er af høj standard de fleste af dem har enten balkon mod gaden eller det skønne poolområde. Dertil er der også et tekøkken i alle lejlighederne. Alle værelserne er indrettet med dobbeltsenge, som er to enkeltmands senge som er skubbet sammen. Det er også muligt at bo helt op til 4 personer i en lejlighed.

3 og 4 sengen er ekstra opredninger, disse kan være en sovesofa, som foldes ud til to ekstra opredninger.

Pension.

Dit ophold på Admiral plaza er som udgangspunkt uden nogen former for pension. Det er dog muligt at tilkøbe Morgenmad på hotellet for 699 kr.

Ved tidlige morgen fly kan man ofte check ind tidligere end kl 14:00. Så snart værelserne er klar, kan man check ind.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere