Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Amfibia Beach Resort
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel Amfibia Beach Resort i Sunny Beach

Hotellet er beliggende i udkanten af Sunny Beach med uforglemmelig ferie med en førsteklasses beliggenhed lige ud til stranden og azurblå hav. Dette skønne hotel er det perfekte valg for både for jer som ønsker en billig ferie, men hvor i ikke går på kompromis med standarden.

Når du træder ind på Hotel Amfibia Beach Resort bliver du budt velkommen i receptionen, som har åbent døget rundt. Her bliver du og dine medrejsende hurtigt checket ind, så i nu for alvor kan begynde ferien.

Værelserne på Amfibia Beach Resort

Værelserne er rummelige og fint indrettede, og sikrer dermed et yderst komfortabelt ophold. Hvert værelse er designet for jeres komfort, og det er behageligt at opholde sig her efter en lang dag ved stranden eller poolen under solen.

Morgenmad er inkluderet

Hver morgen starter med en lækker og indbydende morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen. Hotellets morgenmadsbuffet byder på et bredt udvalg af retter, der tilfredsstiller enhver smag, og giver den perfekte start på dagen.

Poolområdet

Poolområde er hotellets samlingspunkt, hvor du kan nyde solen i det store og fint indrettede område, som ligger lige ud til stranden. Poolen inviterer til afkøling og hyggelige stunder, mens de skønne omgivelser og havets brusen i baggrunden indbyder til afslapning. 

Med direkte adgang til stranden har du også den unikke mulighed for at dyppe fødderne i havets krystalklare vand, eller tage en afslappende gåtur langs kysten.

På Hotel Amfibia Beach Resort sætter vi en ære i at tilbyde vores gæster en uforglemmelig oplevelse med personlig service, førsteklasses faciliteter og en uovertruffen beliggenhed lige ved havet. Uanset om du er til afslapning ved poolen, udforskning af de lokale seværdigheder, eller simpelthen ønsker at nyde havets brise, er Hotel Amfibia Beach Resort det perfekte sted for en mindeværdig ferie.Der gøres også opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Strandhotel Hotel Sunny Beach, 3+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Der kan opstå kø ved check-in kan i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder:
Der er ingen garanti for at det værelse du/i får tildelt vil se ud eller være indrettet nøjagtigt som vist på billederne. Ligeledes er udsigt til poolen ikke garanteret, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen.

Officiel hotelkategorisering:
Hoteller bedømmes fra 1-5 stjerner. Den 3+ stjernede hotelkategorisering er DUF-Rejers egen klassificering i kategorien Strandhotel og kan afvige fra hotellernes egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle vurdering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres opmærksom på, at eventuelle ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der skal gøres opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på cirka 30 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses leveres tilbage uden nogle skader eller mangler.

Andet:
Der gøres opmærksom på, at der også bor mange unge festende mennesker på hotellet.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her