Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Chaika Beach
Med og uden All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL CHAIKA BEACH

Hotel Chaika Beach er til dig, som ønsker at bo direkte ud til strandpromenaden ved den lækre, finkornede sandstrand. Hotellet er placeret centralt i Sunny Beach med kun 500 meter til bylivet, og er derfor et oplagt hotel for unge.

FACILITETER

Du skal kun lige bevæge dig ud fra hotellet for at ramme Sunny Beachs lækre strand med liggestole og feriestemning. Strandpromenaden er 6 km lang og er fyldt med små butikker, restauranter og barer.

Er du ikke til sand mellem tæerne, så kan du bruge dagen ved et af hotellets to store poolområder. På hotellet findes i alt fire barer. Herunder en poolbar, hvorfra du kan nyde kolde drinks i mens musikken ved poolen, bidrager til den gode stemning.

Når du er blevet lækker brun og har ladet op til aftenens fest, skal du ikke gå mere end 500 meter for at finde Den Glade Viking. Hotel Chaika Beach er derfor et perfekt valg, hvis du gerne vil på ferie og bo centralt, sammen med mange andre DUF-gæster.

VÆRELSERNE

Alle værelserne på hotellet er super flotte og indbydende. De har alle egen balkon, bad eller badekar samt toilet. Du kan vælge at bo på et dobbeltværelse med plads til 2-3 personer.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Opholdet på Chaika Beach er med morgenmad inkluderet, men du har mulighed for at opgradere til vores nye produkt: Light All-Inclusive. Dette kan tilkøbes under bestilling for blot 849 kr for hele ugen.

Light All-Inclusive skemaet:

Det helt oplagte valg til jer som vil have fuld værdi for pengene! For kun 849 kr per person for en HEL uge får i følgende:
 • Morgenmad: 07.30 - 10.00
 • Snacks: 10.00 - 17.00
 • Fri bar: 11.00 - 21.00
  (Soft drinks, kaffe/the og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.
Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, hvor der er et stort udvalg af pålæg, brød, yogurt, æg, pølser mv. Hertil juice, vand og kaffe. Snacks foregår ved den lille snackbar ved poolen, hvor du kan klare den lille sult med små burgere, sandwiches, pizza-slices, pommesfrites mv.

FULD All-Inclusive

Ønsker du mere All-Inclusive, så du VIRKELIG ikke mangler noget på din ferie, og hvor du også får adgang til den store lækre frokost og aftensmadsbuffet i hotellets store restaurant, så skal du vælge den FULDE ALL-INCLUSIVE. Den Fulde All-Inclusive koster kun 1.099 kr for  hele ugen - hvilket altså blot er +250 kr mere end end Light All-Inclusive.  

Bonusinfo 99% af alle gæster vælger at tilkøbe den fulde All-Inclusive.
 • Morgenmad: 07.30 - 10.00
 • Middagsmad 13.00 - 15.00
 • Snacks: 10.00 - 17.00
 • Aftensmad: 19.00 - 21.00
 • Fri bar: 11.00 - 21.00
  (Soft drinks, kaffe/the og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

  Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.


Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her