Ungdomshotel
Ungdomshotel Chaika Beach
Med & uden All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL CHAIKA BEACH

Hotel Chaika Beach er til dig, som ønsker at bo direkte ud til strandpromenaden ved den lækre, finkornede sandstrand. Hotellet er placeret centralt i Sunny Beach med kun 500 meter til bylivet og er derfor et oplagt hotel for unge.

FACILITETER

Du skal kun lige bevæge dig ud fra hotellet for at ramme Sunny Beachs lækre strand med liggestole og feriestemning. Strandpromenaden er 6 km lang og er fyldt med ferie shops, restauranter og barer.

Er du ikke til sand mellem tæerne, så kan du bruge dagen ved et af hotellets store poolområder. På hotellet findes 2 barer samt en poolbar, hvorfra du kan nyde kolde drinks. Derudover tilbyder hotellet jacuzzi, sauna og spa.

Når du er blevet lækker brun og har ladet op til aftenens fest, skal du ikke gå mere end 500 meter for at finde Den Glade Viking. Hotel Chaika Beach er derfor et perfekt valg, hvis du gerne vil på badeferie med lidt ekstra luksus og samtidig være tæt på bylivet.

VÆRELSER

Alle værelserne på hotellet er super flotte og indbydende. De har alle egen terrasse, bad eller badekar og toilet. Du kan vælge at bo på et dobbeltværelse med plads til 2-3 personer.

PENSION

Opholdet på Chaika Beach er med morgenmad inkluderet, men du har mulighed for at opgradere til all-inclusive. Hvis du ønsker all-inclusive på dit ophold, kan du tilkøbe det under din bestilling for kun 142kr per dag svarende til 999 kr per person for en hel uge.

All Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer: 11.00 - 21.00
    (lokal spiritus såsom vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m.)

** OBS! Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning, og er således intet DUF-Rejser kan påvirke.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere