Afbudsrejser - spar op til 50% -  Se de sidste rejser her

Byhotel #tætpåbyen
Hotel Kuban
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KUBAN

Hotel Kuban ligger midt i centrum af Sunny Beach. Hotellet ligger ud til Flower Street, og du har derfor et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker få skridt fra hotellets indgang. Du kan ikke bo mere centralt end du gør på Kuban.

FACILITETER

Der er flere ting, der gør Kuban til et af de mest attraktive hoteller i Sunny Beach. Den ene er den fantastiske beliggenhed, den anden er det medhørende vandland, der frit kan benyttes af alle DUF gæster i løbet af ugen. Hotellet har også et mindre fitnessrum, som kan benyttes under opholdet.

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og enkelt indrettede. Værelserne er i høj standard, og da hotellet har rigtig mange etager og er en høj og flot bygning, vil der være mulighed for at få en høj og flot udsigt over vandet eller modsat imod skoven og byen.

All-Inclusive

På Kuban er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar. Måltiderne nydes i hotellets dejlige buffet restaurant.

All-Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.30 
  • Aftensmad: 18.00 - 21.00
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
  • (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m. )

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.


Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere