Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Luksushotel #lååågsus
Hotel Kuban
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KUBAN

Hotel Kuban ligger midt i centrum af Sunny Beach. Hotellet ligger ud til Flower Street, og du har derfor et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker få skridt fra hotellets indgang. Du kan ikke bo mere centralt end du gør på Kuban.

FACILITETER

Der er flere ting, der gør Kuban til et af de mest attraktive hoteller i Sunny Beach. Den ene er den fantastiske beliggenhed, den anden er det medhørende vandland, der frit kan benyttes af alle DUF gæster i løbet af ugen. Hotellet har også et mindre fitnessrum, som kan benyttes under opholdet.

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og enkelt indrettede. Værelserne er i høj standard, og da hotellet har rigtig mange etager og er en høj og flot bygning, vil der være mulighed for at få en høj og flot udsigt over vandet eller modsat imod skoven og byen.

All-Inclusive

På Kuban er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar. Måltiderne nydes i hotellets dejlige buffet restaurant.

All-Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.30 
  • Aftensmad: 18.00 - 21.00
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
  • (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m. )

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.
Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Cityhotel, 4+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "City Hotel/byhotel ":
Hoteller i kategorien City Hotel er blandt andet kendetegnet ved, at de er centralt placeret i hjertet af byen og med kort afstand til det meste. Der vil være andre gæster på hotellet, som ikke nødvendigvis er unge, så der skal stadig udvises almindelig hensynsfuld og respektfuld adfærd. På grund af hotellets centrale placering kan der forekomme mere støj fra gaden, både fra biler og festlige gæster.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien City- og ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her