Cityhotel Kuban
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

KUBAN

Hotel Kuban ligger midt i centrum af den livlige ferieby, Sunny Beach. Hotellet ligger ud til Flower Street, og du har derfor et stort udvalg af restauranter, butikker, barer og diskoteker få skridt fra hotellets indgang.

BELIGGENHED

Kuban ligger i hjertet af Sunny Beach med direkte adgang til Flower street, hvor alle diskoteker, barer og restauranter ligger. Dette betyder at du har 0 m til nattelivet og kun 200 m til stranden. Bedre beliggenhed findes ikke.

FACILITETER

Der er flere ting, der gør Kuban til et af de mest attraktive hoteller i Sunny Beach. Den ene er den fantastiske beliggenhed, som er nævnt ovenfor. En anden er det vilde vandland, der hører med til hotellet og som frit kan benyttes af alle DUF gæster i løbet af deres ferie på Kuban. Alle der har været i Sunny Beach før, og er gået forbi hotellet har tænkt tanken: Der gad jeg godt bo!

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På Kuban er der mulighed for at blive indlogeret tre forskellige dobbeltværelser afhængigt af graden af eksklusivitet du ønsker Alle kan rumme 2-3 personer, Såfremt du ønsker lidt mere luksus og plads har du også mulighed for at bo i en Junior suite, hvor i kan bo 2-4 personer.

PENSION

På Kuban er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokal spiritus: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere