Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Solbadning i Sunny Beach

Ungdomsrejser under 18 år

Er du, din ven, eller dit barn under 18år?

Rejser for unge under 18 år

Hos DUF-Rejser skal man som udgangspunkt være fyldt 18 år for at rejse med os. Vi tilbyder dog også rejser til unge under 18 år i sommerferien, såfremt forældrene godkender og accepterer det. Minimums aldersgrænsen er på 16 år. 

Det betyder, at er du fyldt 16 år på afrejsedagen så er du mere end velkommen til at rejse med os. Begge forældre til den rejsende under 18 år skal godkende dette ved at udfylde en såkaldt "Forældre tilladelse" som findes her på siden. 

Forældre tilladelse
Det eneste vi behøver er den udfyldte tiladelse, som vi skal bede dig at udfylde sammen med dine forældre. I denne erklæring vil det fremgå, at dine forældre godkender og accepterer at du som mindreårig rejser med DUF-rejser. 

Tilladelsen finder i her: Forældre tilladelse

Forældrebekræftelsen sendes til os på mail: info@duf-rejser.dk. Download dokumentet, udfyld den, undskriv og tag et billede med en smartphone.

Til forældrene
Hvis du er forælder og din søn eller datter gerne vil på ferie med DUF-rejser, så har du måske nogle spørgsmål og små bekymringer. Det kan vi godt forstå, så derfor har vi samlet nogle generelle informationer til forældre, samt informationer om tryghed og sikkerhed på vores rejser. Har du stadig spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon, mail eller via. online chatten.

CVR: 40989579
Medlem af Rejsegarantifonden: 3248