Ungdomsrejser under 18 år

Er du, din ven, eller dit barn under 18år?

Rejser for unge under 18 år

Hos DUF-Rejser skal man som udgangspunkt være fyldt 18 år for at rejse med os. Vi tilbyder dog også rejser til unge under 18 år i sommerferien, såfremt forældrene godkender og accepterer det og hvis én af de medrejsende er over 18. Vi har dog en minimums aldersgrænse på 16 år. 

Det betyder, at er du fyldt 16 år på afrejsedagen så er du mere end velkommen til at rejse med os. Samtlige forældre til den rejsende under 18 år skal dog godkende dette ved at udfylde en såkaldt "Forældre tilladelse" som findes her på siden. 

Forældre tilladelse
Det eneste vi behøver er den udfyldte tiladelse, som vi skal bede dig at udfylde sammen med dine forældre. I denne erklæring vil det fremgå, at dine forældre godkender og accepterer at du som mindreårig rejser med DUF-rejser. 

Tilladelsen finder i her: Forældre tilladelse

Forældrebekræftelsen kan sendes til os indscannet på mail (info@duf-rejser.dk) eller til følgende adresse:

DUF-Rejser
Bredgade 36, B, 2 th.
1260 København

Til Forældre
Hvis du er forælder og din søn eller datter gerne vil på ferie med DUF-rejser, så har du sikkert en masse spørgsmål og bekymringer. Det kan vi godt forstå, så derfor har vi samlet nogle generelle informationer til forældre samt informationer om tryghed og sikkerhed på vores rejser. Har du stadig spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon, mail eller via online chat-support.

CVR: 32346529
Medlem af Rejsegarantifonden: 2625