TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Ungdomshotel
Cook's Club Calvia Beach
Mulighed for light all-inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Ungdomshotel Cooks's Club Calvia Beach

Cooks Club Calvia Beach er klar til åbning sommeren 2023 som et totaltl nyrenoveret ungdomshotel. Hotelkomplekset var allerede tidligere inden den planlagte renovering et kæmoe hit blandt unge skandinaviske gæster. Stemningen på hotellet er ungdommeligt, og placeringen kan virkelig ikke være bedre, hvis man ønsker at bo tæt på såvel strand som natteliv.

Med en beliggenhed tæt på stranden og med krybeafstand til den Skandinaviske bargade, så kommer du nemt og ubesværet til og fra byen i løbet af aftenen og natten.

Vi glæder os til at byde hundredvis af glade DUF gæster velkommen til Cook's Club Calvia Beach den kommende sommer..

Pool, DJ og badning i havet

Ved hotellets pool kan du slappe af på en solseng i skyggen af en stråtækt parasol og lytte til de sprødeste sommerhits, som DJ’eren fyrer op for. Vil du hellere bade i havet, så er der blot 200 meter – og altså ikke mere end en spadsertur på 200 meter.

Faciliteter

Hotellet har en stor pool, som er indrammet af massevis af solstole med tykke og bekvemme madrasser og flankeret af eksotiske sivparasoller. Det lækre og store poolområde, og den tilhørende poolbar, som serverer flotte og farverige cocktails, skabes den perfekte Beach Club-stemning som er helt unik. Der vil flere gange ugentligt være en DJ bag pulten ved poolområdet.

Rundt om poolområdet og ved fællesområder ne på hotellet finder i en lang række loungeområder, hvor man kan chille, slappe af og nyde nogle kolde forfriskninger i sommervarmen.

I tillæg hertil, så finder i på Ungdomshotel Cooks Club Calvia Beach også et helt nyrenoveret fitnessrum med helt nyt udstyr motionsmaskiner og vægte, samt alt andet du skal bruge for at holde kroppen ved lige under ferien.

Værelserne

Hotellet er som nævnt fuldstændig nyrenoveret, og der er derfor ikke mange der har haft fornøjelsen af at overnatte i værelserne før jer. Værelserne er blevet opført i moderne og rummelig stil.

Alle værelser har aircondition, et badeværelset er indrettet med bruseniche, diverse toiletartikler samt hårtørrer. Derudover så er alle værelser indrettet med en stor dobbelt seng, som består af to enkeltmands senge. Derfor er alle værelser indrettet til at der Maks kan bo to personer på et værelse. Er i et ulige antal, så skriv eller ring til os, så kan vi muligvis hjælpe med en løsning.  

Der kan lejes en Safetybox mod betaling, men WiFi er gratis på hele hotellet – inklusiv på værelserne. Badeværelset er indrettet med bruseniche, toiletartikler og hårtørrer.

Light All-inclusive

Dit ophold på Cook’s club er unden forplejning, men du har mulighed for at tilkøbe Light All-inclusive for kun 999 kr. Men hvad er Light All-Inclusive egentlig?

Det kan variere meget fra hotel til hotel, hvad man skal ligge i begrebet Light All-Inclusive, og derfor udpensler vi det kort her nedenfor. Hos DUF-Rejser dækker light All-Inclusive på Ungdomshotel Cook’s Club Calvia Beach over følgende.

  • Morgenmad
  • Et armbånd med daglig 18€ credit, som kan bruges på middagsmad, aftensmad eller drinks i hotellets bare og restaurant.

Når du tilvælger Light All-inclusive, så får du morgenmad, som serveres som buffet i hotellets restaurant. Udvalget er stort og varieret og man finder noget for enhver smag.

Vær opmærksom på, at der ikke er nogle andre måltider end morgenmad inkluderet i Light All-Inclusive. Diverse andre måltider kan købes for den daglige credit på 18€.

Den daglige credit på 18€ kan ikke ombyttes til kontanter, og kan heller ikke flyttes til andre dage. Det betyder, at hvis man en dag ikke bruger sine 18 € credit, så vil denne desværre gå tabt.

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2021 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 4 stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
 Det kan ikke garantere at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garantere hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 4+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 4 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her