Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Strandhotel #solbadning
Universal Florida
All-inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL UNIVERSAL FLORIDA

Dette 3-stjernet hotel er populært blandt unge i Magaluf. Hotellet ligger oppe på en klippe, og så er der direkte adgang ned til stranden via. en trappe. Hotellet ligger i gå-afstand til centrum, så det er ikke nødvendigt med taxa hjem fra byen. 

Faciliteter

På Universal Florida er det lækkert poolområde med tilhørende poolbar. Poolen ligger ud mod stranden, hvoraf der er en flot udsigt. Der er liggestole og parasoller, samt mulighed for Wifi ved poolen, bordtennis, dart og billard (flere mod tillæg). Hotellet har en bar med god stemning, hvor det er muligt at få kolde øl og drinks i løbet af ferien.

Værelserne

Værelserne er pæne og enkelt indrettede med plads til to til fire personer. Alle værelserne har balkon med en flot havudsigt, eget bad samt toilet og en fladskærm med satellitkanaler. 

All-Inclusive

Når du bor på Hotel Universal Florida så indgår All-Inclusive prisen. Det betyder, at du har fri mad og drikke hele ugen.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Frokost: 13.00 - 14.30
  • Aftensmad: 19.00 - 21.00
  • Snacks: 10.00 - 23.00
  • Fri bar: 10.00 - 23.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl m.m).

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her