Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

GRATIS All-Incl.
Ungdomshotel Amaris Resort
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til det fantastiske all-inclusive Ungdomshotel Amaris Resort, et moderne og stilfuldt ungdomshotel beliggende i hjertet af Sunny Beach. Dette skønne hotel tilbyder den perfekte kombination af luksus og bekvemmelighed, hvilket gør det til det ideelle valg for unge rejsende, som ønsker efter en skøn ferie.

Værelserne

På hotellet er oplever man fra personalet et stort fokus på at give de indlogerede gæster en gennemført ferieoplevelse. Værelserne er rummelige og velindrettede, og er alle designet med moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold. Hvert værelse har aircondition, satellit-tv, og egen balkon med en fantastisk udsigt over det omkringliggende område.

På værelserne kan man bo mellem 3-4 personer.

Beliggenheden

Hotellet ligger kun en kort gåtur fra det pulserende natteliv i Sunny Beach. Uanset om du leder efter en afslappende aften på en strandbar eller en spændende aften på en natklub, finder du det hele kun et stenkast fra hotellet.

For de gæster, der foretrækker at tilbringe dagene ved stranden, så ligger dette skønne hotel kun få hundrede meter væk. På stranden kan du nyde solen ved Sortehavets fintkornede sandstrand, tage en dukkert i det krystalklare vand, eller prøve en række af de mange forskellige vandsportsaktiviteter, som området byder på..

All-Inclusive

På Amaris resort forstår de at lækker mad er en væsentlig del af enhver vellykket ferieoplevelse. Hotellets restaurant serverer et lækkert udvalg af lokale og internationale retter tilberedt af kun de friskeste råvarer af hotellers dygtige kokke.

All-Inclusive udvalget på inkluderer tre måltider om dagen, plus snacks og drikkevarer hele dagen(udvalgte tidspunkter). Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet, så du kan prøve en række forskellige retter og finde dine favoritter. Hotellet  tilbyder også snacks hele dagen, så I kan tanke op mellem de tre hovedmåltider.

Når det kommer til drikkevarer, så tilbyder hotellets all-inclusive en række lækre alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer (lokale mærker). Du kan nyde en forfriskende cocktail eller en kold øl ved poolen helt uden at skulle bekymre dig om regningen.

All-incluisve skema.
  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Middagsmad 12.00 - 14.00
  • Snacks: 15.00 - 16.00
  • Aftensmad: 18.30 - 21.00
  • Fri bar: 10.00 - 21.00
    (Soft drinks, kaffe/the og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)Vi gør for god ordens skyld opmærksom på:

Hotelkategorisering:
Ungdomshotel, 3+ stjerner.

Check-in og Check-ud på hotellet:
Kø ved check-in kan forekomme i højsæsonen, da hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster. 

Billeder og video:
Det kan ikke garanteres at jeres tildelte værelse ser ud eller er indrettet på præcis samme måde, som det fremgår af billede og videomaterialet. Der kan ligeledes heller ikke garanteres hverken udsigt til pool eller stand, medmindre dette står specifikt angivet i værelsesbeskrivelsen. 

Om kategoriseringen "Ungdomshotel":
Hoteller i kategorien Ungdomshotel er blandt andet er kendetegnet ved, at DUF-Rejser har et relativt stort antal værelser på hotellet reserveret til DUF-Rejsers unge gæster. Der vil være andre gæster på hotellet som ikke nødvendigvis er unge, og der skal derfor stadig udvises almindelige hensyn og respektfuld adfærd.

Da der bor mange unge festende mennesker på Ungdomshotellerne, må der forventes et større omfang af slitage og medtagethed på hotellets værelser og fællesarealer. Det må ligeledes forventes, at der på hotellet kan forekomme mere larm og liv end normalt.

Officiel hotelkategorisering:
Et hotel bedømmes fra 1-5 stjerner. Hotelkategoriseringen på 3+ stjerner er DUF-Rejsers egen i kategorien Ungdomshotel, og kan afvige fra hotellets egen kategorisering i både opadgående og nedadgående retning. Hotellets officielle kategorisering er 3 stjerner. 

Ekstrasenge:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at ekstrasenge/ekstra opredninger i mange tilfælde vil være i form af en sofa/stol som foldes ud og gøres til en ekstra soveplads på værelset.

Depositum:
Der gøres for god ordens skyld opmærksom på, at hotellet ved check-in opkræver et depositum på mellem 20 - 50 € per person ved indcheckning. Dette depositum refunderes ved ud-checkning såfremt værelses tilbageleveres intakt og uden skader og mangler. Vi anbefaler, at man kan lægge depositummet i kontanter ved indcheckning.

Tryghed

Mest populære hotel

Hotel Izola Paradise var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4+ hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk ungdommelig stemning...

Se hotellet her