AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Luksushotel #lååågsus
Melpo Antia Luxury Apt & Suites
Mulighed for All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Suites by Melpo Aiya Napa ****+

Hotel Suites by Melpo er et eksusive hotel i centrum af Aiya Napa. Dette fantastiske feriekompleks som emmer af luksus ligger blot få minutters gang fra Grecian Bay stranden såvel som den legendariske bargade.

På hotellet findes til og med hotellets egen italienske is- og kaffebar, ligesom hotellet også har sit eget bageri "The Bakery Co", hvor man kan få frisk brød, juice og snacks.

Det er ikke kun hotellets ydre som indre der er total luksus, det er hotellets placering også!
Som nævnt ligger luksushotellet Melpo Suites placeret i hjertet af Aiya Napa blot et stenkast fra restauranter og stranden (Grecian Bay).

Værelserne

Værelserne på Melpo Suites er af højeste standard og fremstår lyse, rummelige og smagfuldt indrettede. Værelserne har plads fra 2 til 3 personer.
På værelserne finder du alle de bekvemmeligheder, som du kan ønske dig. Samtlige værelser er udstyret med eget bad, toilet, TV Aircondition, safetybox, hårtører samt balkon med bord og stole.

Poolområdet

Hotel Melpo Suites har et fantastisk poolområde, som danner rammerne om ungdommelig stemning. Rundt om poolen finder du massevis med solstole til fri afbenyttelse.

Hotellet har naturligvis også en poolbar, hvorfra du kan hente dig kolde forfriskninger i den kraftige varme. Disse er selvfølgelig inkluderet, hvis du har tilkøbt All-Inclusive.

Morgenmad el. All-Inclusive

På Hotel Melpo Suites er dit ophold som udgangspunkt med morgenmad, men du har mulighed for at opgradere til All-Inclusive (2.199 kr) for hele ugen.

Måltiderne følger nedenstående program (med forbehold for ændringer):
 • Morgenmad fra kl.07.00 - 10.00
 • Sen morgenmad fra kl.10.00 - 12.00
 • Frokost fra kl.12.30 - 14.30
 • Aftensmad fra kl.19.30 - 21.30
 • Fri bar med vin, vand, øl og drinks/lokal spiritus fra kl.11.00 - 23.00
 • Snacks i poolbaren fra kl. 12.00 - 13.00 & 16.00 - 17.30.
 • Is fra kl. 11.00 - 22.00
 • Kolde sandwiches i poolbaren fra kl.22.00 - 23.00

  * Vi gør opmærksom på at vi tager forbehold for at  tiderne er foreløbige og kan ændre sig inden ankomst. De endelige tider får i ved Check-In på hotellet.

  OBS:

  For god ordens skyld vil vi nævne, at der under check-in på hotellerne i højsæsonen kan opstå ventetid, da hotellerne i denne periode er under spidsbelastning og mange nye gæster ankommer / rejser hjem


populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel Pavlinia var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 3-stjernet hotel med en fantastisk ungdommelig stemning og perfekt beliggenhed i AYIA NAPA...

Se hotellet her