Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Ungdomshotel
Lively Magaluf
Brunch
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Om Hotel Lively

Lively er i høj grad et populært hotel, fordi det ligger midt i centrum. Det er altid nemt at komme til og fra byen, og stranden er kun et stenkast fra hotellet. Det er perfekt til unge mennesker, fordi det er børnefrit, og fordi hotellet er vant til at have unge mennesker boende. Hotellet er kategoriseret som et 3-stjernet hotel og fine faciliteter.

Faciliteter

På Lively er der et dejligt poolområde, hvor hotellets unge gæster hænger ud i dagtimerne. De er massere af liggestole og sofasenge til fri afbenyttelse. Der er gratis Wifi på hotellet, og det er muligt at nyde kolde drinks fra hotellets bar.

Værelserne

På Hotel Lively kan man bo mellem 2 - 4 personer på hvert værelse. Alle værelserne har aircondition, balkon, samt eget toilet og bad. Værelserne er rummelige og perfekte til ungdommen.

Brunch

Når du bor på Lively, så er brunch inkluderet i dit ophold. Fordi hotellet ved, at unge mennesker oftest fester til sent ud på natten, så starter brunchen først kl. 10.30 - 12.30. Brunchen foregår i hotellets restaurant i form af buffet, hvor der er et stort udvalg af mad og drikke til en hver smag.Der er derfor rig mulighed for, at starte dagen perfekt med en god og stor morgenmad.

NB: Vi gør opmærksom på, at foruden den obligatoriske turistskat i Magaluf, så opkræves der et depositum på 100 euro pr. værelse under check-in. Pengene refunderes ved check-ud, så frem at værelset er ubeskadiget.

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her