AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Ungdomshotel
Hotel Perla
Mulighed for All Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL PERLA

Hotel Perla er et af de mere velkendte og populære hoteller i Golden Sands. Danskere har i flere år valfartet til Bulgarien, og et af de mest populære hoteller er Hotel Perla. Hotellet er efterhånden en klassiker ved DUF, og med god grund!

Faciliteter

Grunden til hotellet popularitet er mest af alt, fordi det ligger centralt i Golden Sands, men samtidig afsides nok til, at man kan være i fred. Hotellet ligger tæt på den hyggelige skov bag Golden Sands, men samtidig med kort vej til bargaden og stranden. Som nævnt tidligere er
Hotel Perla et hotel med en høj standard og udover de fantastiske omgivelser på hotellet, så findes der et skønt poolområde, som er samlingspunkt for DUF gæsterne i dagtimerne.

Værelserne

Hotellet har hyggelige værelser, hvor man kan bo op til tre personer. Den 3. person vil blive indlogeret på en ekstra opredning. Værelserne er indrettet i en hyggelig stil med fokus på det mest basale. Man kan nyde aftenerne på den hyggelige altan, som hvert værelse har.

Mulighed for All-Inclusive

På Hotel Perla er dit ophold med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe All-Inclusive for kun 899 kr. for hele ugen. Hvis du ønsker All-Inclusive kan du tilkøbe det under din bestilling.

All-Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.00
  • Fri bar: 11.00 - 20.00.
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.


Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere