Perla

Golden Sands, Bulgarien

Perla (Morgenmad)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 500 m
NATTELIVNATTELIV: 0 m
BARBAR: Ja

HOTEL PERLA

Hotel Perla har i flere år været et rigtig populært hotel for danskere. Hotel Perla ligger centralt i Golden Sands og med kort afstand til både bargaden og stranden, men alligevel afsides nok til, at du undgår larmen fra nattelivet.

FACILITETER

Hotellet ligger i hyggelige parklignende omgivelser med både palmer og grønne træer. Midt i det hele ligger hotellets skønne poolområde med liggestole og sol i dagtimerne, både liggestole og parasoller er mod gebyr. Du møder altid en munter og festlig stemning omkring på hotellet.

Hotellet har et stort receptionsområde med en restaurant, hvor du får serveret din morgenmad, som er inkluderet i dit ophold.

Du skal kun gå et par minutter for at stå midt på Golden Sands’ strandpromenade eller bargaden, som er fyldt med barer, restauranter og diskoteker, heriblandt Den Glade Viking.

VÆRELSER

Hotel Perla har hyggelige dobbeltværelser, hvor der kan bo to-tre personer. Værelserne er lyse og er indrettet med fokus på det mest basale. Værelserne har egen altan.
Ønsker du at bo helt alene, så skal du vælge et dobbeltværelse til enebrug.

MAD OG DRIKKE

Opholdet er med morgenmad.

Du kan opgradere til halvpension og fri bar, som kun koster 800 kr. mere for syv dage.

På hotellet er der et lille supermarked med snacks, is og drikkevarer. Hotellet ligger desuden med kun få minutters afstand til et hav af restauranter, madboder og større supermarkeder.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.