TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Byhotel #tætpåbyen
Hotel Dana Palace
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL DANA PALACE

Et skønt hotel med kort afstand til både strand og natteliv. På Dana Palace bor du sammen med mange andre unge danskere, hvor der bestemt er mulighed for at skabe mange nye bekendtskaber, og samtidig feste sammen hele ugen.

BELIGGENHED

Dana Palace ligger med mindre end 500 m til nattelivet, og kun 400 m til stranden. Dette giver en næsten perfekt beliggenhed, hvor du hele ugen igennem bor tæt på alt og har alt inden for rækkevidde. Herudover er der også indkøbsmuligheder samt andre nødvendigheder lige rundt om hjørnet. 

FACILITETER

På hotellet vil du opleve en fin standard, hvor der blandt andet er et lækkert poolområde, som er samlingspunktet om dagen. Der er naturligvis også en bar, hvor du hele dagen igennem kan få serveret drikkelse, da dit ophold er med all inclusive. Det betyder at alle måltider er inkluderet i opholdet, både morgenmad, middagsmad og aftensmad. Herudover er der fri bar hele dagen lang. 

VÆRELSERNE

Alle værelserne er af generel fin standard, og de fremstår alle pæne og nydelige. På værelserne finder du de nødvendige ting, som du skal bruge til din ferie og de har alle en altan, hvor du kan sidde og nyde tilværelsen efter en lang dag ved poolen.

PENSION

På Dana Palace er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere