Lilia

Golden Sands, Bulgarien

Lilia (All Inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 20 m
NATTELIVNATTELIV: 1000 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Lilia Hotel har en skøn beliggenhed i Golden Sands kun få meter fra stranden og 1000 m fra nattelivet. Du har All Inclusive, men skulle I en dag blive fristet af at prøve kræfter med de bulgarske restauranter, finder I flere gode restaurationer lige uden for hotellet. Her er 2 pools, den ene beliggende med en helt fantastisk udsigt over stranden og Sortehavet på toppen af Lilia, den anden nedenfor hotellet. For de solglade kan man bevæge sig nogle få meter fra hotellet og bade videre ved den nærliggende sandstrand eller benytte sig af den offentlige pool neden for hotellet. Ved den offentlige pool er indgangen gratis, dog vil liggestole mv. forekomme mod gebyr.

OBS.: Poolen på toppen af hotellet er i perioden: juni, juli og august mod et gebyr på: 10 leva pr. person. Med i prisen er der poolhåndklæde samt solstol. 

Værelser

Alle værelser er store og lækre indrettet med bad, toilet, balkon, tv, køleskab og aircondition. Her sover man enten i en dobbeltseng eller to enkeltsenge der er rykket sammen til en enkeltseng. Bookes et værelse med parkudsigt får man værelse på bagsiden af hotellet, hvilket er en fordel, hvis man ikke ønsker at solen skal bage ind på værelset fra tidlig morgen. Booker man derimod et værelse med havudsigt har man udsigt over Sortehavet og til promenaden som er nedenfor hotellet.

Pension

På Lilia er opholdet med All Inclusive, som serveres fra hotellets hovedrestaurant. Måltiderne serveres fra buffet og når du ankommer til hotellet, udleveres den nødvendige information angående åbningstider og hvad der præcis er inkluderet i løbet af dagen. Bulgariens udbud af All Inclusive må ikke sammenlignes med All Inclusive på andre destinationer. Her er menuen præget af de lokale specialiteter, og der vil som minimum altid være lidt internationalt tilbehør, så udbuddet byder på lidt til enhver smag. I din All Inclusive er fri bar naturligvis også inkluderet, hvilket betyder at du fra morgen til aften har fornøjelsen af at kunne rende i baren og bestille alt hvad hjertet begærer. (Lokale produkter)

Beliggenhed

Lilia ligger med direkte adgang til Golden Sands strandpromenade. Her har man stranden cirka 20 meter fra hotellet som man når ved at krydse promenaden.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.