Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Byhotel #tætpåbyen
Hotel Lilia
Halvpension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL LILIA

Lilia Hotel har en skøn beliggenhed i Golden Sands kun få meter fra stranden og 10 minutters gågang fra nattelivet. Hotellet er et 4 stjernet perle med høj standard af indretning og god service. 

BELIGGENHED

Lilia ligger med direkte adgang til Golden Sands strandpromenade. Her har man stranden cirka 20 meter fra hotellet som man når ved at krydse promenaden. Promenaden er meget lang og er fyldt med restauranter, diskoteker, barer og shoppemuligheder.

FACILITETER

Hotellet har 2 pools, den ene beliggende med en helt fantastisk udsigt over stranden og Sortehavet på toppen af hotellet, den anden nedenfor hotellet. OBS.: Poolen på toppen af hotellet er mod et gebyr på: 10 leva pr. person. Med i prisen er der poolhåndklæde samt solstol. 

VÆRELSERNE

Alle værelser er store og lækre indrettet med bad, toilet, balkon, tv, køleskab og aircondition. Her sover man enten i en dobbeltseng eller to enkeltsenge der er rykket sammen til en dobbeltseng.

PENSION

På Lilia er dit ophold som udgangspunkt med halvpension, men det er muligt at tilkøbe All-inclusive. Hvis du ønsker at tilkøbe All-inclusive, skal du tilvælge det ved bestilling.

All Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere