Hotel Lilia
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL LILIA

Lilia Hotel har en skøn beliggenhed i Golden Sands kun få meter fra stranden og 10 minutters gågang fra nattelivet. Hotellet er et 4 stjernet perle med høj standard af indretning og god service. 

BELIGGENHED

Lilia ligger med direkte adgang til Golden Sands strandpromenade. Her har man stranden cirka 20 meter fra hotellet som man når ved at krydse promenaden. Promenaden er meget lang og er fyldt med restauranter, diskoteker, barer og shoppemuligheder.

FACILITETER

Hotellet har 2 pools, den ene beliggende med en helt fantastisk udsigt over stranden og Sortehavet på toppen af hotellet, den anden nedenfor hotellet.

OBS.: Poolen på toppen af hotellet er mod et gebyr på: 10 leva pr. person. Med i prisen er der poolhåndklæde samt solstol. 

VÆRELSERNE

Alle værelser er store og lækre indrettet med bad, toilet, balkon, tv, køleskab og aircondition. Her sover man enten i en dobbeltseng eller to enkeltsenge der er rykket sammen til en enkeltseng. Bookes et værelse med parkudsigt får man værelse på bagsiden af hotellet, hvilket er en fordel, hvis man ikke ønsker at solen skal bage ind på værelset fra tidlig morgen. Booker man derimod et værelse med havudsigt har man udsigt over Sortehavet og til promenaden som er nedenfor hotellet. 

PENSION

På Lilia er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere