Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Luksushotel #lååågsus
Hotel Kleopatra Ramira
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KLEOPATRA RAMIRA

Hotel Ramira er blandt mange en velkendt herlighed for de danske rejselystne, som tidligere har besøgt Alanya. Overalt på hotellet oplever du en positiv atmosfære, så for dig handler det bare om at slappe af og nyde de gode faciliteter, samt det lækre All Inclusive program.

Hotellet ligger tæt på centrum, som gør det let hvis, man skal ind og opleve det festlige natteliv. Stranden ligger ligeledes i gå-afstand fra hotellet. Ønsker man at besøge DUF-Rejsers strandbar i dagtimerne, så er det muligt at blive samlet gratis op på hotellet i en minibus.

FACILITETER

Hotellet blev totalrenoveret i 2014, og byder nu på lækre faciliteter for de unge danskere, som ønsker en fed ungdomsferie. Specielt poolområdet indbyder til hygge og samvær i dagstimerne blandt de unge festglade danskere. På hotellet finder du både en poolbar, motionsrum, sauna, massage, frisør og minimarked.

VÆRELSERNE

Værelserne er store, lyse og med moderne indretning. Her findes alt det nødvendige såsom køleskab, aircondition, hårtørrer og tv, som kan vise DR1 og TV2. Der kan bookes almindelige dobbeltværelser med fransk altan eller balkon.

NB: Husk at en fransk altan, ikke er en egentlig altan med plads til borde og stole. En fransk altan er en altandør med gelænder.

All-inclusive

På Hotel Kleopatra Ramira er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 11:00 - 20:00
(Soft drinks og lokal spiritus: vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m).

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere