Luksushotel #lååågsus
Hotel Kleopatra Ramira
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KLEOPATRA RAMIRA

Hotel Ramira er blandt mange en velkendt herlighed for de danske rejselystne, som tidligere har besøgt Alanya. Overalt oplever du en positiv atmosfære, så for dig handler det bare om at slappe af og nyde de gode faciliteter og den lækre All Inclusive-ordning.

BELIGGENHED

Hotellet ligger tæt på centrum, som gør det let hvis, man skal ind og opleve det festlige natteliv. herudover ligger stranden også i gåafstand fra hotellet. Dog er der gratis pick-up på hotellet hver dag, hvis man ønsker at besøge DUF-Rejsers strandbar i dagtimerne. Det er muligt at kører retur med bussen til hotellet.

FACILITETER

Hotellet blev totalrenoveret i 2014, og byder nu på lækre faciliteter for de unge danskere, som ønsker en fed ungdomsferie. Specielt pool området indbyder til hygge og samvær i dagtimerne blandt de unge festglade danskere. På hotellet finder du både pool bar, motionsrum, sauna, massage, frisør og minimarked.

VÆRELSERNE

Værelserne er store, lyse og med moderne indretning. Her findes alt det nødvendige såsom køleskab, aircondition, hårtørrer og tv, som kan vise DR1 og TV2. Der kan bookes almindelige dobbeltværelser med fransk altan eller balkon.

OBS.: Husk at en fransk altan, ikke er en egentlig altan med plads til borde og stole. En fransk altan er en altandør med gelænder.

PENSION

På Hotel Kleopatra Ramira er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:30 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 20:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya.

 

 

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere