AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Hotel Lonicera City
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

LONICERA CITY

Hotel Lonicera City er et populært All Inclusive hotel beliggende et par minutters gang fra den dejlige Kleopatrastrand i Alanya. Vi anbefaler Hotellet er  til alle, som vil bo tæt ved stranden og med Alanyas mange oplevelser inden for bekvem afstand.

BELIGGENHED

Lonicera City har en fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger nemlig kun 100 m fra den fantastiske Kleopatra strand. Her kan du både boltre dig i bølgerne, slikke sol og slentre langs den lange strandpromenade og komme i rigtig feriestemning. Hotellet ligger også centralt i Alanya, hvilket gør Dette hotel er derfor ideelt hvis man ønsker at komme tæt på Alanyas vilde natteliv og flotte strand.

FACILITETER

Lonicera City Hotel blev total renoveret i 2013 og har derfor virkelige lækre faciliteter. Hotellet huser en restaurant, en lobbybar og ikke mindst et super lækkert poolområde. På hotellet kan der også bestilles roomservice døgnet rundt. Opholdet er inkluderet All-inclusive.

VÆRELSERNE

Hotellet har nogle store og rummelige dobbeltværelser, hvor I kan bo 2-3 personer. Værelserne er indrettet med individuelt styret aircondition, eget badeværelse, minibar og fladskærm-tv med satellitkanaler. Hvert værelse har selvfølgelig en super lækker balkon med udsigt over hele byen.

PENSION

På Lonicera City er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 18:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 30 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere