Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Hotel Narcis
Ingen pension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL NARCIS

Lejlighederne på Narcis Hotel har balkon med udsigt over byen samt aircondition og et badeværelse med hårtørrer. Der er også satellit-tv og WiFi.

Dette overnatningssted har fået en god karakter for "Valuta for pengene" i Alanya! Gæsterne får mere for pengene i forhold til andre overnatningssteder i byen.

BELIGGENHED

Hotellet ligger perfekt i hjertet af Alanyas pulserende natteliv. Du bor direkte i centrum af Alanya og har kun 500 m til alle diskoteker og barer. Herudover ligger hotellet med direkte adgang til et af Alanyas varemærker, nemlig bazar området, hvor der kan shoppes alt mellem himmel og jord.

For at gøre hotellet endnu mere attraktivt for alle DUF gæster, så har vi arrangeret at der er gratis opsamling på hotellet hver dag, som kører direkte ud til det eksklusive Havana Beach Club, hvor man naturligvis bliver kørt hjem igen efter behov.

FACILITETER

Dette er hotellet du skal bo på hvis du ønsker en ferie med garanti for godt selskab, masser af aktiviteter og mange danskere. På hotellet har du gratis internethjørne samt WIFI. Hotellet har også TV i baren, en udendørs restaurant, bordtennis, billard, og et minimarked. Hotellet er også gåafstand fra stranden og Alanyas vilde natteliv.

VÆRELSERNE

Værelserne på Hotel Narcis, er lækre og velindrettet. På værelserne har du hårtørrer, WIFI på værelset og en lækker balkon hvor man kan nyde en kold drink med sine venner. Alle værelser har også Aircondition og afgang til reception døgnet rundt.

PENSION

Dit ophold på Hotel Narcis er som udgangspunkt uden pension, men der er både en restaurant og en bar på hotellet, hvor du kan købe mad og drikke til rigtig fornuftige priser.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 30 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere