Kleopatra Ada

Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Ada (All inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 1500 m
BARBAR: Ja

Ada Hotel

Er til dig, der ønsker at bo på et af Alanyas mest populære ungdomshoteller, som er placeret med kun 50 meter til den skønne Kleopatra strand. Det stemningsfyldte hotel har igennem flere år været været et garanteret valg for unge danskere og skandinavere generelt.

FACILITETER

Det lækre poolområde er klart samlingspunktet for alle hotellets gæster. Her er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra du kan få serveret din fri bar, som selvfølgelig er med i din All Inclusive. Der er derfor også i dagtimerne mulighed for en festlig stemning iblandt venner og nye venner.

Er du mere til strand og sand mellem tæerne, så skal du ikke gå langt for at stå direkte på Kleopatra stranden.

Mange unge vælger hvert år Ada Hotel grundet den fantastiske beliggenhed lige ned til stranden og med gåafstand til nattelivet.

VÆRELSER

Ada Hotel har nogle charmerende og hyggelige dobbeltværelser med plads til 2-3 personer. På alle værelserne er der eget badeværelse, minibar og altan. Dobbeltværelse til enebrug er til dig, der ønsker at bo helt alene.

MAD OG DRIKKE

Opholdet er med All Inclusive, dvs. at All Inclusive er inkluderet i prisen.

I All Inclusive er følgende inkluderet:
•    Morgenmad, frokost og aftensmad
•    Fri bar (sodavand, juice, øl, vin, rom, vodka, gin m.m. (lokale mærker)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 15 minutter fra Alanya.
De fleste andre rejseselskaber flyver til Antalya, som betyder at I kan se frem til en bustur på mere end 2,5 time når i først er landet. Med DUF-Rejser undgår du altså de lange busture på i alt 5 timer tur/retur. 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.