Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Kleopatra Ada
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel Kleopatra Ada

Er til dig, der ønsker at bo på et af Alanyas mest populære ungdomshoteller, som er placeret med kun 50 meter til den skønne Kleopatra strand. Det stemningsfyldte hotel har igennem flere år været været et garanteret valg for unge danskere og skandinavere generelt.

FACILITETER

Det lækre poolområde er klart samlingspunktet for alle hotellets gæster. Her er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra du kan få serveret din fri bar, som selvfølgelig er med i din All Inclusive. Der er derfor også i dagtimerne mulighed for en festlig stemning iblandt venner og nye venner.

Er du mere til strand og sand mellem tæerne, så skal du ikke gå langt for at stå direkte på Kleopatra stranden.

Mange unge vælger hvert år Ada Hotel grundet den fantastiske beliggenhed lige ned til stranden og med gåafstand til nattelivet.

VÆRELSER

Ada Hotel har nogle charmerende og hyggelige dobbeltværelser med plads til 2-3 personer. På alle værelserne er der eget badeværelse, minibar og altan. Dobbeltværelse til enebrug er til dig, der ønsker at bo helt alene.

PENSION

På Hotel Kleopatra Ada er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 30 min fra Alanya.


Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere