Strandhotel #solbadning
Hotel Kleopatra Melissa
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KLEOPATRA MELISSA

Kleopatra Melissa er et rigtig lækkert hotel med mulighed for all-inklusive ved stranden. Hotellet tilbyder udendørs pool og ligger i nærheden af den populære Havana Beach Club. Hotellet skaber de perfekte rammer for en lækker ferie med masser af sol og ikke mindst dejlig udsigt. 

BELIGGENHED

Hotellet er beliggende lige ved Kleopatrastranden, og denne perfekte beliggenhed sammen med omgivelserne af både hoteller og lejligheder skaber en fantastisk stemning både på og omkring hotellet.

Med den berømte Kleopatrastrand bare 50 meter væk giver Melissa Hotel dig den perfekte badeferie. På stranden kan du leje liggestole, madrasser og parasoller og bare ligge og nyde den smukke udsigt til b.la. borgen i Alanya.

FACILITETER

På Melissa Hotel har du også et lille hyggeligt poolområde, hvor du under den stegende sol kan tage dig en dukkert og køle lidt ned. Hotellet har også en privat strand, en restaurant og Wi-Fi på fællesarealer, som kan tilkøbes i receptionen. Andre faciliteter inkluderer en bar/lounge, en strandbar og en bar ved poolen.

VÆRELSERNE

De renoverede værelser er fordelt på to husblokke og værelserne er indrettede i friske, lyse farver og på hvert værelse er der et minikøleskab og deponeringsboks (mod betaling), tv, brusekabine, hårtørrer, balkon, klinkegulv og individuel aircondition. 

PENSION

På Hotel Kleopatra Melissa er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 -10:00
Middagsmad: 12:30 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 20:00 (Lokal spiritus om: vodka, gin, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere