AFBUDSREJSER M. FLY & HOTEL -  SPAR OP TIL 80%

Luksushotel #lååågsus
Hotel Kleopatra Life
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KLEOPATRA LIFE

Kleopatra Life er et fire stjernet hotel beliggende direkte ned til den skønne Kleopatra strand, man skal blot passere strandvejen og det gyldne sand og liggestole venter i vandkanten. Kleopatra Life er et hyggeligt hotel med fantastisk stemning!

På stranden har hotellet sin eget strandområde. Her kan du i receptionen leje liggestole, hvis det ønskes. Derudover ligger der et større supermarked lige rundt om hjørnet, hvor alle små og store anskaffelser kan foretages. Byen ligger i gå-afstand fra hotellet, men ellers er der både en taxastation lige uden for hotellet, eller man kan benytte sig af bussen 50 meter fra hotellet.

FACILITETER

På Kleopatra Life mangler du ingenting. Her er både spa, wellness og tyrkisk bad (nogle mod gebyr). Alle faciliteterne på hotellet er idéelle til afslapning og nye bekendtskaber. På hotellet er der de perfekte rammer for en fantastisk ungdomsferie.

VÆRELSERNE

Hotellet er renoveret for nyligt, hvilket gør at alle værelser fremstår utroligt lækre og af rigtig høj standard. Det er muligt at bo to personer på de rummelige værelser.

Der er køleskab, føntørrer og altan på alle værelser. Som en ekstra krølle på halen har alle DUF-Rejsers værelser garanteret skrå havudsigt, hvilket gør, at du kan nyde udsigten fra altanen ud over det smukke azurblå hav hele ugen

All-Inclusive

På Kleopatra Life er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet
  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.00
  • Snacks, kaffe, te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 10.00 - 20.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, vin og øl mv.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere