Luksushotel #lååågsus
Hotel Kleopatra Life
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL KLEOPATRA LIFE

Kleopatra Life er beliggende direkte til den skønne Kleopatra strand, man skal blot passere strandvejen og det gyldne sand og liggestole venter i vandkanten. Kleopatra Life er et hyggeligt hotel med fantastisk stemning!

BELIGGENHED

Som nævnt ovenfor har du på Kleopatra Life direkte adgang til den populære Kleopatra strand, hvor hotellet naturligvis har sit eget strandområde. Her kan du i receptionen leje liggestole, hvis ønskes. Derudover ligger der et større supermarked lige rundt om hjørnet, hvor alle små og store anskaffelser kan foretages. Byen ligger i gåafstand fra hotellet, men ellers er der både en taxa station lige uden for hotellet, eller bussen kan tages 50 m fra hotellet. 

FACILITETER

På Kleopatra Life mangler du ingenting. Her er både spa, wellness og tyrkisk bad (nogle mod gebyr). Alle faciliteterne på hotellet er ideelle til afslapning, nye bekendtskaber og vilde fester og de danner alle rammer for en fantastisk ungdomsferie.

VÆRELSERNE

Hotellet er renoveret for nyligt, hvilket gør at alle værelser fremstår utroligt lækre og af rigtig høj standard. Der er mulighed for ekstra opredning på værelserne, så man kan bo 2-3 personer på et dobbeltværelse.

Der er køleskab, føntørrer og altan på alle værelser. Som en ekstra krølle på halen har alle DUF-Rejsers værelser garanteret skrå havudsigt, hvilket gør at du kan nyde udsigten fra altanen ud over det smukke azurblå hav hele ugen

PENSION

På Kleopatra Life er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018: 

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:30 - 14:00
  • Snacks, kaffe, te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokale alkoholiske og alkolfrie drikkevarer: 10.00 - 20.00
    (Lokal spiritus såsom: vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m.)

**Ovenstående tider KAN variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning, og er således intet DUF-Rejser kan påvirke.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere