Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Hotel Balik
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

BALIK HOTEL

Til dig, som ønsker at bo på et All Inclusive-hotel, der ligger direkte ned til den lækre Kleopatra strand og med gåafstand til nattelivet. Når du bor på Balik Hotel, skal du kun tænke på at nyde din ferie. Du har alting lige omkring dig.

BELIGGENHED

Hotel Balik har en fantastisk beliggenhed. Du skal kun lige over gaden for at stå med fødderne i sandet. Hotellet ligger nemlig lige ud til den fantastiske Kleopatra strand. Her kan du både boltre dig i bølgerne, slikke sol og slentre langs den lange strandpromenade og komme i rigtig feriestemning.

FACILITETER

Hotellet har et lille og hyggeligt pool område, som er samlingspunktet for hotellets gæster. Hotellet har en udendørs bar, hvor du kan nyde en kold drink i solen.

Når du gerne vil ind til Palm Beach, så findes der pick up-service fra hotellet. Du kan dog også vælge at gå langs strandpromenaden.

VÆRELSERNE

Hotellet har nogle store og rummelige dobbeltværelser, hvor I kan bo 2-3 personer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, tv og aircondition. Et dobbeltværelse til enebrug er til dig, som ønsker at bo alene. Alle værelserne har desuden en lille altan og flere af dem med havudsigt.

PENSION

På Hotel Balik er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30-10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 30 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere