Dana Palace Park

Golden Sands, Bulgarien

Dana Palace Park

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 200 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja

HOTELLET

På ungdomshotellet Dana Park Palace i Golden Sands, findes et skønt lille poolområde, hvor der altid er garanti for god stemning. Hotellet ligger med gåafstand til både strand og det heftige natteliv. Du skal vælge Dana Park Palace, hvis du ønsker en billig ungdomsferie i Golden Sands. 

FACILITETERNE

Hotel Dana Park Palace har lidt ældre og har derfor rigtige hyggelige værelser. Værelserne er rummelige og pæne indrettet. Alle værelserne har desuden eget bad og toilet. 

Ved hotellet findes et mindre poolområde, der fungerer som samlingspunkt for de skandinaviske gæster, som bor på hotellet. Til poolområdet er der tilknyttet en poolbar, hvorfra All-inclusive serveres. 

BELIGGENHED

Hotel Dana Park Palace ligger med gåafstand til både strand og den fantastiske festgade. Her finder du blandt andet det legendariske skandinaviske diskotek Den Glade Viking, som selvfølgelig er DUFs stamdiskotek. 


ALL-INCLUSIVE

På hotel Dana Park Palace byder DUF på GRATIS all-inclusive! Det betyder altså, at både mad og drikke er inkluderet. 

I All-inclusove er følgende inkluderet:
  • Morgenmad
  • Aftensmad
Fri-Bar i Poolbaren fra kl. 10.00-20.00 i vand, sodavand, juice, whisky, gin, rum, m. (Lokale mærker) 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.