Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

Flamboyan - Caribe
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel Flamboyan Caribe

 
Hotel Flamboyan Caribe er et firestjernet hotel som er nyrenoverede hotel kan prale af en enestående beliggenhed og en uforlignelig udsigt. Her bor du med Magaluf strand og Magalufs berømte natteliv som nærmeste naboer.
I løbet af året 2019-2020 gennemgik hotellet en omfattende renovering af hele hotellet er nu en af Magalufs absolut bedste. Hotellet er perfekt til dig, der værdsætter en høj standard og en enestående beliggenhed tæt på alt.

FACILITETER

Hotellet byder på et fantastisk poolområde i topklasse. Her er der masser af liggestole med tilhørende parasoller. For de tørstige serverers der kolde drinks i poolbaren. Læn dig tilbage og nyd middelhavsvarmen, musikken og en fantastisk udsigt. Foretrækker du sand mellem tæerne, ligger hotellet lige ved stranden. En dukkert i havet er ikke langt væk!

værelserne

værelserne er nyistandsatte dobbeltværelser med plads til 2-3 personer. Store, lyse og eksklusivt indrettede værelser med godt med plads. Alle hotellers badeværelser er med enten badekar eller bruser,toile, hårtørrer
Alle værelser på hotellet har desuden balkon med tilhørende bord og stole, flere med en uforlignelig udsigt over Magaluf strand.
På alle værelser er der aircondition, køleskab og pengeskab (mod betaling)

All-inclusive

På Flamboyan er morgenmad inkluderet med i prisen. For kun 1.099 kr. er det muligt at opgradere til All-Inclusive, og du får alle måltider og drikkevarer er inkluderet hele ugen. Det er nemt, bekvemt og lækkert! Standarden og niveauet på Flamboyan er rigtig høj, så dette anbefales. Du vil bestemt ikke fortryde det! .

Det som indgår i All-Inclusive er følgende.
- Morgenmad kl.08.00 - 10.30
- Frokost kl.13.00 - 14.00
- Snacks kl. 16.00 - 17.30
- Aftensmad kl. 18.30 - 21.00
- Forfriskninger i baren kl. 11.00 - 23.00 (Øl, vin vand, lokal spiritus, etc.)

I tillæg hertil serveres der totalt 6 lækre cocktails med alkohol per dag til frokosten og aftensmaden. 3 til hvert måltid.(Dette er reguleret og styret af Mallorcansk lovgivning.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2021 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

 

populært hotel

Mest populære hotel

Ungdomshotel TRH Magaluf var vores mest populære hotel blandt vores gæster i 2023. Et lækkert 4-stjernet hotel med mulighed for all inclusive og en fantastisk beliggenhed...

Se hotellet her