Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Maria Del Mar
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL MARIA DEL MAR

Ungdomshotel Maria Del Mar er et lækkert 4-stjernet hotel som ligger i hjertet af Lloret De Mar, få skridt fra barer og natklubber samt kun 500 meter fra stranden og 50 meter fra Centrum. Hotellet har en lækkert udendørs swimmingpool med massevis af liggestole og parasoller, hvor der kan slikkes sol og fås en lækker tan!

FACILITETER

På hotellet finder du en stor restaurant, en lækker poolbar ved hotellet dejlige afkølede pool - og hvis du ønsker at holde formen lidt ved lige, ja så finder du også nogle super gode fitnessfaciliteter!
Rundt om poolen vil du opleve en helt unik stemning i dagstimerne når alle DUF gæster samles til solbadning, kolde drinks og sociale aktiviteter. Festen starter allerede her!

VÆRELSERNE

Alle værelser på hotellet er top moderne, og er desuden store og rummelige. Alle værelser har en balkon samt selvfølgelig et eget toilet og bad.

Kolde drinks til en flot solnedgang på balkonen? Så bliver det bare ikke bedre!

Alle værelser har satellit-tv, minibar samt rummeligt badeværelse med hårtørrer
Dit ophold på Maria Del Mar er som udgangspunkt med morgenmad inkluderet, men der er også mulighed for at tilkøbe All-Inclusive for KUN 999 kr per person.

Morgenmad eller All-Inclusive

På Ungdomshotel Maria Del Mar er morgenmad inkluderet i prisen -  men for kun 999 kr. er det muligt at opgradere til All-Inclusive, hvor du så vil have alle og drikkevarer er betalt for hele ugen. Det er nemt og lækkert, og maden samt drikkevarerne er virkelig lækre på Maria Del Mar!

Det er bare at tanke på når du er sulten eller tørstig.
I bestemte tidsrum er følgende inkluderet:
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Snacks
  • Fri bar
    (Soft drinks og lokalt spiritus: Vodka, whisky, sangaria, gin, rom, øl, vin m.m.)  
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Turistskat

Alle hoteller på Costa Brava/Lloret De Mar opkræver en obligatorisk turistskat på 1,32€ per person per nat. Dette betales direkte af gæsterne direkte til hotellet ved ankomst.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere