Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Nattelivet er åbent!
i Sunny Beach og Magaluf

NATTELIVET I SOMMERFERIEN

- Fuld knald på!

Vi modtager mange henvendelser fra vores skønne gæster som spørger ind til, om nattelivet nu faktisk også er åbent i Sunny Beach og Magaluf?

Spørgsmålene lyder ofte:

1. ER NATTELIVET ÅBENT? 
JA! Der er allerede godt gang i festen i både Sunny Beach og Magaluf!

2. SKAL MAN BRUGE CORONAPAS?
NEJ! Der er ikke krav om at man skal vise coronapas og negative COVID19 tests for at komme ind på barer, restauranter og på natklubber.

3. KAN MAN FESTE?
JA! De fleste og mest populære barer og natklubber er allerede åbent, og der er MASSER af gang i festen. 

Læs mere i afsnittet herunder.

Se Afbudsrejser her

 

 

NATTELIV I SUNNY BEACH

I Sunny Beach går det virkelig løs til sommer! 

Allerede i dag er der i Sunny Beach ikke forbud for natklubber mod at holde åbent, eller nogen nævneværdige restriktioner på nattelivet. Det er som at træde ind i en helt anden verden - og der er naturligvis IKKE som i Danmark begrænsning på åbningstiderne. Det betyder med andre ord:

Du kan feste og have det fedt hele natten!

Der er dog krav til god hygiejne og passende afstand, og at vi alle helt grundlæggende viser hensyn. Dette er vi jo også vant til fra Danmark!

INTET CORONAPAS
Der er ikke noget der hedder "coronapas" når man skal ud og spise, gå på bar eller på natklub i Sunny Beach. Det er nemlig ikke et krav om Corona pas som vi kender det herhjemme Danmark. Derudover er der heller ikke krav at du bærer mundbind inde på klubberne, bar og resultanter. 

DEN GLADE VIKING ER KLAR!
Vi er i løbende i tæt kontakt med vores samarbejdspartnere i Sunny Beach, og vi kan med stor gælde allerede nu informere jer om, at Den Glade viking har åbent.

De første turister har allerede indtaget Sunny beach og for hver uge der går kommer der bare flere og flere.
Så i kan godt glæde jer til en masse sommer, sol og fest!

Afbudsrejser Sunny Beach

NATTELIV I MAGALUF

 Det har nu været muligt at rejse til Magaluf siden maj måned. Turisterne har allerede indtaget de travle gader og eksotiske strande som man kender det fra Mallorca.

Mallorca har oplevet en eksponentiel stigning i antallet af ankomne gæster i hver eneste uge, siden de startede med at byded turister velkommen i starten af maj.

De lokale ser meget frem mod at give jer en fantastisk oplevelse, og til at byde jer velkommen på de mange barer, beachclubs og restauranter.

RESTRIKTONER FJERNES
Nattelivet er heller ingen undtagelse når Mallorca løbende i hurtigt tempo fjerner restriktioner! For hver dag der går ser vi flere og flere turister nyde kolde drinks på byens mange udesteder.

GANG I NATTELIVET
Som reglerne er lige nu efter seneste fjernelse af restriktioner d.18 juni, så må barer, restauranter og beachclubs holde åbent til kl 02:00

På Mallorca foretager de dog gradvise genåbninger hver anden uge, så vi forventer at ved de første gæsters ankomst vil disse begrænsninger på åbningstiderne være fjernet.

Myndighederne på Mallorca har oplyst, at de forventer at åbningstiderne forlænges til kl.03.00 fra slutningen af juni. Dette er dog ikke noget vi kan garantere på nuværende tidspunkt, før lovgivningen er endelig vedtaget.

Det vi dog kan garantere, det er at der ALLEREDE NU er fuld gang i festen i Magaluf. Glæd dig!

INTET CORONAPAS I MAGALUF
På din ferie i Magaluf skal du ikke rende rundt med et Coronapas, som vi kender det fra Danmark. Det er altså IKKE et krav at kunne fremvise negative tests etc. for at kunne gå på, barer, klubber og restauranter. 

Magaluf er klar til dig - er du klar til Magaluf??!

Afbudsrejser Magaluf

Fester & events

Det ultimative event & festprogram

Hos DUF-Rejser har vi et fantastisk fest og eventprogram klar til dig på ferien. Der sker noget hver eneste dag, og med vores festpakker kan du spare masser af penge. Du sparer rigtig meget ved at købe en af vores festpakker hjemmefra, hvor du har mulighed for at sikre den ultimative DUF-oplevelse.

En oplevelse for livet!

Score: 9,5 ud af 10 på Trustpilot