TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Byvandring

Tilbagebetaling 2020

Vi gør klar til at foretage de sidste tilbagebetalinger

Tilbagebetaling

Vi har de sidste måneder kæmpet en hård og intensiv kamp for at få diverse hoteller og flyselskaber til at betale os de beløb retur, som vi har forudbetalt til dem i foråret.  

Det har vist sig at være en del mere vanskeligt end vi havde regnet med. Hoteller og flyselskaber kæmper i disse dage også for deres overlevelse. Vi er nu næsten ved at være i mål, og vi forventer at vi senest pr. 31 januar vil være endeligt i mål. Forhåbentlig før. 

Vi takker for jeres tålmodighed, og vi vil nu så småt påbegynde den meget krævende proces det er at få de sidste penge betalt tilbage til jer enkeltvis. 

Erfaringer og fremgangsmåde

Vi mangler at tilbagebetale et beløb svarende til fly- og hoteludlægget på 378 kr per person. Vi har i forbindelse med udbetaling af tidligere beløb oplevet at der har været skabt stor splittelse i en del rejsegrupper. Vi har tidligere udbetalt til én person på bookingen, som så ikke har tilbagebetalt sine venner/veninder på rejsebestillingen deres del. 

Det har kostet rigtig dyrt for nogle, og det har ikke været vores hensigt at stille nogen i den situation. Det vil vi i fremtiden gøre alt for at undgå, og derfor skal vi bede hver enkelt person på bookingen om at udfylde nedenstående formular, så vi kan udbetale til hver person på bookingen.

Når formularen er udfyldt og manuelt gennemgået af os, så vil vi inden for kort tid sende en mail ud til hver enkelt, hvor vi beder jer endeligt bekræfte oplysningerne med NEM-ID validering. Herefter sætter vi pengene til betaling.

Vi takker endnu en gang for jeres tålmodighed, og håber at vi ses til sommeren 2021.