JANUAR UDSALG! SPAR OP TIL 50%

Indrejseregler!

Hvad er reglerne for indrejse til Bulgarien og Spanien?

Det kan være svært lige at gennemskue reglerne med corona restriktioner osv, men det er rent faktisk ret nemt at rejse som det er lige nu! Tjek vores 2 rejsevejledninger til hhv Bulgarien og Mallorca her.

PS. Når du rejser retur til Danmark, så er der IKKE krav om at få taget test på rejsemålet.

 

Spanien

Indrejseregler for Mallorca (Magaluf):

Opdateret 18.01.2022 kl.13.30

For at rejse ind i Spanien kræves det i dag, at du kan fremvise en negativ PCR-test  taget maksimalt 72 timer  eller en negativ Antigen/Kviktest som er taget maksimalt 48 timerfør ankomst. Det er jeres eget ansvar at sikre, at I når at modtage testsvaret inden jeres afrejse. 

På din billet ser du ankomsttidspunktet på Mallorca. 

Har du fuldført vaccination mod COVID-19 mindst 14 dage før afrejse med en EMA eller WHO godkendt vaccine, dvs. at det afsluttende vaccinestik er mindst 2 uger gammelt før ankomsttidspunktet, er du fritaget for kravet om krav om test.

Er du tidligere smittet med COVID-19, og derfor ikke kan præsentere en negativ test, kan du fremvise dokumentation for et positivt COVID-19 testresultat, som er mindst 11 dage og højst 6 måneder gammelt. Bemærk at det positive resultat skal være påvist ved en PCR-test

Rejsende til Spanien skal også udfylde en indrejseformular inden afrejse fra Danmark. Det er en såkaldt FCS-formular (Sanitary Control Form). Formularen kan tidligst udfyldes 48 timer inden afrejse.

Hvis I ikke har udfyldt indrejseformularen for alle rejsende i selskabet, vil I blive nægtet indrejse i landet og vil derfor allerede i afrejselufthavnen blive nægtet ombordstigning. I dette tilfælde er det ikke muligt at få refunderet rejsen.

Se og download vores vejledning for indrejse til Spanien her: 

Se indrejsevejledningen her

 

Udfyld FCS formular her

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning Spanien
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/spanien/

Indrejse til Spanien – information fra Danske ambassade i Madrid
https://spanien.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/

 

Bulgarien 

Regler for Bulgarien (Sunny Beach/Golden Sands) er en smule mindre omfattende: 

Opdateret 18.01.2022 kl.13.30

For at rejse ind i Bulgarien kræves det, at du kan fremvise en negativ PCR-test som er maksimalt 72 timer gammel ved ankomst til Bulgarien, eller en negativ Antigentest/Kviktest som er maksimalt 48 timer gammelt ved ankomst til Bulgarien.
På din billet ser du ankomsttidspunktet til Bulgarien.

Har du fuldført vaccination mod COVID-19 mindst 14 dage før afrejse med en EMA eller WHO godkendt vaccine, dvs. at det afsluttende vaccinestik er mindst 2 uger gammelt før afrejsetidspunktet, er du fritaget for kravet om krav om test.

Er du tidligere smittet med COVID-19, og derfor ikke kan præsentere en negativ test, kan du fremvise dokumentation for et positivt COVID-19 resultat (, som er mindst 15 dage og højst 6 måneder gammelt. Bemærk at det positive resultat skal være påvist ved en PCR-test 

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning Bulgarien
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/bulgarien/

Indrejse til Bulgaroen – information fra den Danske ambassade i Sofia
https://bulgarien.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus

 

Fester & events

Det ultimative event & festprogram

Hos DUF-Rejser har vi et fantastisk fest og eventprogram klar til dig på ferien. Der sker noget hver eneste dag, og med vores festpakker kan du spare masser af penge. Du sparer rigtig meget ved at købe en af vores festpakker hjemmefra, hvor du har mulighed for at sikre den ultimative DUF-oplevelse.