Rejserne til sommeren 2023 kommer snart

Ungdomshotel
Hotel Honolulu
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Om Hotel Honolulu

Honolulu har i mange år været et stort hit blandt unge skandinaviske gæster. Stemningen på hotellet er ungdommeligt, og placeringen kan ikke være bedre. Tæt på stranden og med gå kort gå-afstand til den skandinaviske bargade, gør det ekstremt nemt at komme til og fra byen i løbet af aftenen. Vi glæder os til at byde hundredevis af glade DUF gæster velkommen til Honolulu til sommer.

Faciliteter

Hotellet blev renoveret i 2015 og har et tilhørende lækkert poolområde. Ved poolen er det muligt at nyde godt af hotellets lækre all-inclusive udvalg i poolbaren, hvor de serverer iskolde forfriskninger. Foruden poolbaren har hotellet også en anden bar indenfor. Hotellet har også træningsfaciliteter og det er muligt at benytte sig af Wifi på flere af hotellets områder (mod betaling).

Værelserne

På Honolulu er det muligt at bo 2 eller 3 personer på hvert værelse. Alle der bor på værelset har egen seng, og værelserne er rummelige og store. Hvert værelse har egen balkon, og badeværelser med eget bad og toilet. Værelserne har aircondition og et fladskærms TV.

Morgenmad

På Hotel Honolulu er dit ophold med morgenmad. Det betyder at du har dagens vigtigste måltid inkluderet. Morgenmadsbuffeten består af et rigtig stort og delikat udvalg. Det er derfor dejligt nemt og billigt, at nyde ferien når man bor på Honolulu.

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere