Afbudsrejser med GRATIS All Inclusive -  Fra kun 2.999,-!

JA! Du kan rejse til sommer...
Vaccinen bliver IKKE et krav for at rejse sydpå!

 

REJSER I SOMMERFERIEN 2021

JA - Vi kan rejse til sommer!!!

Nu er der endelig afklaring om rejser i Europa i sommerferien, og det er glædeligt nyt!

De danske myndigheder har netop præsenteret en plan for genåbning af rejser i Europa, og fra d. 26 juni kan der igen helt risikofrit rejses ud, så du kan få en drømmeferie med kolde drinks og en masse hygge i sydens sol.

Det er officielt meldt ud, at der IKKE vil være krav om Isolation/karantæne hverken når du kommer til Sunny Beach og Magaluf - og heller ikke når du komme retur til Danmark!

Begge EU landene Bulgarien(Golden Sands, Sunny Beach) og Spaniens(Magaluf) modtager allerede turister i tusindvis. Hotellerne, restauranterne og barerne er allerede i fuld gang.

Der gælder at man frit kan indrejse UDEN krav om karantæne eller isolation hvis man lever op til ÉT AF FØLGENDE kriterier: 

1. Negativ COVID-19 test foretaget 72 timer før afrejse

2. .Du er vaccineret mod COVID-19

3. Du har tidligere haft COVID-19 og har antistoffer

Det vil altså IKKE være et krav, at man er vaccineret for at kunne rejse til Bulgarien og Spanien. Har du blot en negativ COVID-19 test, så er du klar til at rejse! Læs mere om Indrejseregler i Bulgarien og Spanien her. Indrejseregler.

Fælles Europæisk Coronapas

Den fri bevægelighed i EU er utrolig vigtig. Derfor er det på EU-plan vedtaget lanceres et fælleseuropæisk Coronapas. I Danmark er vi allerede klar med dette (Appen "Coronapas"). Det vil være nøglen til at man frit i Europa, hvis man lever op til et af førnævnte kriterier. Det betyder at din sommerferie i Sydeuropa med pool, strand, sol og kolde drinks er sikret!

HUSK! Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser til rejsemålet umiddelbart op til afrejse, så er du som gæst hos DUF Rejser 100% økonomisk sikret, og får fuld refundering. Læs mere om vores tryghedspakke her

Lokale retningslinjer

Ligesom i Danmark forventer man i Bulgarien og Spanien i juni og juli måned at være så langt med vaccinationsprogrammet, at man mere eller mindre er åbnet helt op og er tilbage ved normalen.
Visse restriktioner som mundbind og afstand forventes dog stadig at gælde.

De relevante turist- og sundhedsmyndigheder i både Spanien og Bulgarien har allerede nu præsenteret retningslinjer for hotellerne over sommeren. Der vil være mere afstand mellem solsengene ved poolen, ekstra grundig rengøring og desinficering af fællesområder og værelser med mere. Men vigtigst! Barer, Clubs, restauranter og turistattraktioner forventes at være åbent.

Natteliv

Det forventes pt. at nattelivet, herunder barer og natklubber, vil være åbent til sommer (muligvis med visse restriktioner). Vi er hos DUF-Rejser forberedt på alle tænkelige scenarier, og skulle der f.eks. være påbud om at indendørs natklubber skal holde lukket – ja så vil løsningen være, som det var med stor succes i sidste Corona-sommer 2020, at vi holder til på nogle af de store og vilde udendørs Beach Clubs i Sunny Beach, Golden Sands og Magaluf. Der er masser af fede Clubs at holde en fed fest på! Læs seneste updates om nattelivet på rejsemålet her. Natteliv i sommerferien 2021.

Syg under ferien?

Skulle uheldet være ude og du bliver syg med COVID19 eller andet på din ferie, så dækker langt de fleste rejseforsikringer de eventuelle omkostninger der er forbundet her med. Europæiske (www.europaeiske.dk/privat/) som vi har samarbejde med, dækker helt ekstraordinært også ved rejse til lande placeret i rød/orange kategori, så længe evt. sygdom er COVID19 relateret. Du skal altså IKKE være nervøs, så længe du har din rejseforsikring i orden. Vi anbefaler at du tjekker op med din rejseforsikring hvordan du er dækket ind, hvis du er i tvivl.

Syg inden afrejse?

Skulle du blive smittet med COVID19 inden afrejse, så du ikke kan komme afsted på ferie, så har vi lige nu dækket dig ind med vores tryghedspakke. Her får du mulighed for bl.a. at ombooke din rejse til et senere tidspunkt. Har du tegnet en afbestillingsforsikring har du også mulighed for at få dine penge retur, hvis du kan fremvise en gyldig lægeerklæring. Vær opmærksom på at afbestillingsforsikring skal tilkøbes særskilt til din rejse.

Karantæne ved hjemkomst?

NEJ, du skal ikke i karantæne når du kommer hjem efter din ferie, når kommer fra et land, der er kategoriseret som gult eller bedre. Og det er de ENESTE lande vi rejser til! Men det vil altid være en god idé at få taget en test når du kommer hjem fra ferien, hvilket kan gøres allerede i lufthavnen når du lander. Og... bare for en god ordens skyld, så skal nævnes at vi selvfølgelig ikke rejser til lande, hvor der kræves at vores gæster skal i karantæne ved ankomst.

  

Se tilbud til sommerferien her

 

Sidst opdateret 12.06.2021

Kilder:

Udenrigsministeriets aftaletekst om genåbning for rejser

EU kommissionens retningslinjer for EU-Coronapass (Green pass)

Vi tager forbehold for at løbende ændringer kan forekomme, og opfordrer alle til at tjekke op med de relevante myndigheder ved eventuelle tvivlsspørgsmål.