All-Inclusive afbudsrejser!  Se alle tilbud her

Strand, sol, Duf bloggen

Vejret i Bulgarien

05.09.2020 - Skrevet af Jacob P

Vejret, stranden og Den Glade Viking i Bulgarien

Det er blevet forår - vejret bliver lunere og vi nærmer os sommeren 2020! Hos DUF-Rejser glæder vi os igen som små børn, til at give Danmarks ungdom den VILDESTE ferie i Sunny Beach, Golden Sands og Magaluf

Vi har rigtige mange gæster, som rejser med os flere år i træk, men der kommer jo selvfølgelig nye til hvert år – hvoraf vi i ny og næ får spørgsmål ang. vejret, stranden og Den Glade Viking i Bulgarien og Magaluf. Det vil jeg derfor skrive lidt om her med fokus på Sunny Beach og Golden Sands.

Strand

Billedet er fra Sunny Beach.

Sunny Beach

Sunny Beach er Bulgariens største turistmål, og navnet er oversat direkte fra bulgarsk. Sunny Beach ligger direkte ud til Sortehavet, og har en finkornet sandstrand der er mere end 6 km lang. I forhold til vejret, så er den bedste periode at rejse til Sunny Beach i juni, juli og august. Temperaturene ligger i dagtimerne mellem 25 – 30 grader med masser af soltimer. Luftfugtigheden er højere end i Danmark, men det bliver aldrig uudholdeligt varmt, hvilket for mange unge er et perfekt klima og vejr, når den står på fest, farver, afslapning og solbadning i en hel uge.

Nogle rejsebureauer sælger rejser til Sunny Beach og Golden Sands allerede fra maj og helt frem til september. I forhold til vejret i de måneder, så er der en gennemsnitstemperatur på omkring 20 grader. Foruden et køligere vejr, så bliver nattelivet først rigtigt vildt i slutningen af juni og frem til midt august. Taget bliver således først flået rigtigt af den Glade Viking, når flere tusinde Danske DUF-gæster for alvor rammer byen. I år har Den Glade Viking skiftet lokaler til en ny og bedre klub, så den glæder vi os meget til at feste løs på!! Den ligger selvfølgelig også lige i centrum – og tæt på alle vores hoteller :-).

Golden Sands

2,5 time fra Sunny Beach ligger Golden Sands. Golden Sands kan man anse som ’lillesøsteren’ til Sunny Beach. Byen er mindre, men også hyggeligere. Vejret i Sunny Beach og Golden Sands er præcis det samme, da de storset ligger på samme breddegrader. I Golden Sands er der også en lækker strand, med et hav af strandbarer, restauranter og shops direkte ved stranden. Der er en hyggelig strandpromenade, hvor man med tømmerbasser sagtens kan slentre en tur ned igennem.

Til trods for status som lillesøster, så skal man ikke tage fejl af nattelivet i Golden Sands. Vores tre mest populære hoteller: Kamchia, Perla og Partyhotellet ligger i 5 minutters gå-afstand fra nattelivet. Partyhotellet ligger faktisk ovenpå diskotek Den Glade Viking, hvilket er fuldstændig genialt, hvis man ønsker fuld smæk på hele ugen. I Golden Sands er der en længere bargade, placeret tæt på vores hoteller, hvor der er rig mulighed for at nyde lækre drinks på et hav af forskellige klubber og barer. 

Skumfest i Golden Sands

Her ses skumfest fra Golden Sands - det er vildt nok ;-)

Vi har skrevet mere om nattelivet i Sunny Beach og Golden Sands i tidligere blogs, som du kan læse mere om ved at trykke her og her.

Vejret, nattelivet og priserne i Bulgarien gør det til det perfekte valg for unge, hvis man ønsker en ferie, som man aldrig glemmer.

Vi har allerede udsolgt på flere afgange til Bulgarien og Magaluf, så hvis ikke du har booket endnu - så vent ej for længe!!