Afbudsrejser - spar op til 50% -  Se de sidste rejser her

Strand, sol, Duf bloggen

Nattelivet I Golden Sands

09.04.2018 - Skrevet af Camilla V

Natteliv i Golden Sands

Golden Sands ligger i smukke Bulgarien, tæt op af den lækre strand, hvor du har udsigt til de smukke krystalblå bulgarske kyster. Midt i den charmerende by er der i de senere år, kommet flere og flere festglade unge mennesker til, hvor de kommer for at feste med hinanden, danse natten lang og få eksotiske drinks på en af byens mange barer/diskoteker. Men hvor får du de bedste drinks, de største rabatter og hvor kommer alle de skandinaviske gæster henne? Det kan du få svaret på her!

Hvis du sidder med en lille festglæde i maven, er glad for at møde nye mennesker og få et tæt sammenhold, samtidig med at du kan nyde både strandens skønne vand og give den max gas om natten – så kan du være helt sikker på, at din næste rejse bør gå til dejlige Golden Sands!

Diskotek Den Glade Viking

Lige i hjertet af Golden Sands ligger det verdenskendte diskotek ”Den Glade Viking” (DGV). Det ligger sammen med vores populære Party Hotel Golden Sands, så hvis du bor her, har du altså ikke langt hjem efter nattens vilde fester. Noget helt unikt ved DGV i Golden er poolen, som er lige foran diskoteket, som hver nat bliver benyttet.

Skumfest i Golden Sands

Derudover er DGV kendt for deres ”Buckets”, hvor du får en spand fyldt med alkohol, som svarer til 10 genstande – som du sammensætter efter eget ønske. Vi har selvfølgelig sørget for, at der er penge at spare på spanden, hvis du har det uundværlige DUF VIP-kort. Derudover giver kortet dig gratis entre til det fede diskotek, så her er også penge at spare.

Bulgarien er kendt for de mange skandinaviske turister, som kommer til byen for at feste sammen, og her er DGV det største sted at komme. Der er danske bartendere, guider og gæster, så der vil blive fyret op for en hjernedød fest!

Dansk fest under sydens palmer

Den Glade Viking vil hver aften med garanti være fyldt med dansende og glade mennesker, og størstedelen af dem vil være danske. Du kan derfor komme ned i varmen, danse under skyfri himmel med havet og stranden ud af øjenkrogen, og samtidig feste på bedste danske manér sammen med gæster og guider. DUF-guiderne er nemlig altid klar på at guide dig rundt i nattelivet, hvor de kender alle de bedste steder, har de vildeste fester og er klar til at feste med dig hele natten. Guiderne sørger for at skabe de bedste rammer for din ferie, så du ikke kommer til at gå glip af noget – så du kan få dit livs bedste ferie. Derfor har vi også sammensat det sprødeste festprogram, hvor du kan se alle de fede barer og diskoteker i Golden Sands.

Poolparty Golden Sands

Vi kan med sikkerhed garanterer dig, at nattelivet er i top og vi gør det endnu heftigere med vores events. Det er til vores events, du får den helt fede fest, hvor du kan mærke sammenholdet og vil få venner for livet – som du måske vil feste med næste år! Vi er med undervejs på hele ferien og sørger for de bedste danske fester, du overhovedet kan finde i smukke Golden Sands

DU KAN GODT BEGYNDE OG GLÆDE DIG!  

 

Om Camilla V.

Camilla har været afsted med DUF-Rejser i 2 sæsoner og har arbejdet som ungdomsguide i Bulgarien i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til mulighederne i Golden Sands, om det er nattelivet eller aktiviteter i dagstimerne, så er Camilla den rette at spørge til råds!