TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

REJST TRYGT MED DUF-REJSER

- EN GOD, TRYG OG SIKKER FERIE!

CORONAVIRUS INFORMATION

Opdateret 20.01.2021

På denne side har vi samlet al relevant information om Corona og påvirkning heraf på vores rejser. Vi vil først og fremmest understrege at alle jer gæsters sundhed og sikkerhed er vigtigere end alt andet! Vi vil her gennemgå de forholdsregler som både vi, flyselskaberne og hotellerne tager for at sikre jer en sikker og møghamrende fed ferie.

Vi hos DUF-Rejser er med jer hele vejen!

REJS PÅ FERIE ELLER FÅ DINE PENGE RETUR

Du kan helt risikofrit bestille din sommerferie med DUF-Rejser. Med vores tryghedspakke som lige nu er inkluderet på alle rejser, så er det 100% risikofrit at bestille sin rejse hos os! Det kan siges meget enkelt: Enten rejser du på ferie, ellers får du alle dine penge tilbage! 

FØL DIG TRYG PÅ FERIEN

Det er vigtigt for os, at du som gæst hos DUF-Rejser kan føle dig tryg fra start til slut på din ferie. Derfor kan du altid være helt sikker, at vi ikke rejser afsted hvis en række forhold ikke er i orden! Det betyder at:

• De danske myndigheder (Statens Serum Institut, Udenrigsministeriet og Sundhedsministeriet) har sagt god for, at det er at trygt at rejse til dit rejsemål.

• Sundhedssituationen er under kontrol på det rejsemål, hvor du skal til.

• Strandene, barer, butikker, restauranter m.m. har åbent.

Obs: Ved hjemkomst fra et rejsemål i udlandet, er det altid en god idé at få taget en Corona-test. Vi anbefaler alle vores gæster at få taget en frivillig test, evt. i lufthavnen, så der ikke er noget at bekymre sig om, når du er kommet hjem efter en fantastisk uge i solen.

 

REJSEFORSIKRING

Det er en udbredt misforståelse at rejseforsikringer ikke gælder når man rejser her under Corona-virussens tilstedeværelse. Dette er ikke korrekt!
Når de tidligere kriterier er opfyldt, så dækker stort set alle rejseforsikringer helt som normalt og som de gjorde før CORONAVIRUS - både ved gul- og orange farvekode. Det betyder at:

• Du er dækket jf. forsikringspolicen hvis du bliver syg eller kommer til skade under din rejse.

• Du er også dækket af COVID19-relaterede skader.

Vi anbefaler at du tjekker op på din rejseforsikring for en sikkerheds skyld. Har du bestilt en rejseforsikring gennem os, så vil du være dækket helt som normalt af din Rejseforsikring. Vi samarbejder med Europaeiske ERV. Det er vores opfattelse at langt de fleste andre rejseforsikringer i markedet dækker tilsvarende. 

SERVICEOPKALD

Vi vil umiddelbart før afrejse også ringe op til dig for kort at tage dig igennem det hele. Vi vil forklare dig om alt det praktiske, og du vil kunne stille os spørgsmål hvis du har nogle. Ellers er du/I velkommen til at ringe ind til os på +45 70 26 72 77.

Vi glæder os til at se dig og dine medrejsende til sommer! :-)

HVAD DU SKAL GØRE FØR OG PÅ VEJ PÅ DIN FERIE

Vi som rejsebureau og vores hoteller har forberedt os grundigt, således at vi kan byde jer velkommen på en tryg og sikker rejse. Hygiejne er et nøgleord i denne forbindelse. Vi har som rejsebureau gjort følgende:

• Sørget for at alle vores guider inden afrejse er testet for Corona, med et negativt testresultat.

• Vi har på forhånd stillet strenge krav til alle vores samarbejdspartnere på rejsemålet om at opretholde en ekstra god hygiejne, som indebærer løbende og grundig rengøring og desinfektion af overflader mv.

Samtidig vil vi gerne opfordre dig som gæst til at gøre følgende som forberedelse til rejsen:

• Tjek op på din rejseforsikring inden du rejser afsted.

• Brug håndsprit og vask dine hænder regelmæssigt.

• Sørg evt. for at have pakket mundbind, da du skal bruge det i lufthavnen og visse steder på rejsemålet.

• Vi anbefaler at du indstiller dig på, at der skal foretages en corona-test forud for afrejsen. I de fleste tilfælde skal testen være taget mellem 48 til 72 timer før afrejse. Du kan bestille en tid gratis ved at kontakte din læge eller på www.coronaprover.dk

NÅR DU ER I LUFTHAVNEN & PÅ FLYET

Det vil som udgangspunkt ikke være så meget anderledes i lufthavnen i forhold til hvad du normalt vil opleve. Så du kan være helt tryg og rolig :-) Der er dog alligevel nogle få ting, som man skal være opmærksom på.

• Vi anbefaler at I er i ekstra god tid i lufthavnen, da ekstra ventetid må påregnes.

• Husk mundbind, da det er obligatorisk at bære mundbind i lufthavnene – både på ud og hjemrejse.

• Følg sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og håndhygiejne.

• Følg altid skiltningen og personalets anvisninger i lufthavnen.

Godt råd: Man kan købe mundbind i lufthavnen, men der kan risikere at være udsolgt. Så vi anbefaler at I har købt et rigeligt antal mundbind forinden i møder op i lufthavnen. I skal nemlig som sagt bruge mundbind på flyet.

I øvrigt vil det på flyveturen ikke være muligt at købe mad eller drikkevarer af hensyn til COVID-19, da flyselskabet tager deres ansvar meget seriøst – blandt andet derfor bliver kabinen både før og efter en afgang grundigt rengjort og desinficeret!

Alle ovenstående initiativer er for din sikkerhed som gæst, så I kan komme trygt og sikker ned til rejsemålet, hvor der venter sol, sommer, glæde, kolde drinks og festlig atmosfære !

 

NATTELIV & ARRANGEMENTER

Vi vil som ALTID sørge for, under den gældende lokale lovgivning, at give jer fuld værdi for pengene i vores fest og arrangementspakker. Vi er i øjeblikket i FULD gang med at tilrettelægge et fuldstændig vanvittigt program som på en og samme tid både tager hensyn til at i får en sindssyg fed oplevelse og værdi for pengene – samtidig som vi på forsvarlig vis overholder de lokale myndigheders love og anvisninger. God hygiejne og sund fornuft er i højsædet.

Vi kan iøvrigt betrygge jer med, at alle vores mange gæster som rejse med os under corona-sommeren 2020 havde en fantastisk ferie med masser af fede fester. Det er DÉT vi kan hos DUF-Rejser! :-)

I forhold til nattelivsaktiviteter, som vi ved er en vigtig parameter for mange af vores gæster, så er det en mulighed at vi (som vi gjorde i 2020) erstatter natklubberne med nogle af de helt store moderne open-air beach barer i Sunny Beach, Golden Sands og Magaluf, hvor der er meget mere luft og plads omkring gæsterne end der er på natklubber. Dette vil dog kun være i det tilfælde, at natklubber på rejsemålet ikke kan holde åbent. Det skal også nævnes, at vi ser det som meget usandsynligt, at natklubber på vores rejsemål ikke kan holde åbent til sommer.

Vi tager naturligvis også vores ansvar, og vi anbefaler ikke vores gæster at gå på fyldte natklubber hvis situationen ikke er til det til den tid, men i stedet at følge vores dygtige og uddannede guider derhen, hvor forholdene vurderes at være acceptable, og hvor der selvfølgelig også er masser af gang i den.

Vi stiller ligeledes også strenge krav til løbende rengøring og desinficering af de steder, som vi anbefaler vores gæster at komme. Som gæst er det dog helt og aldeles dit eget ansvar, hvor du vælger at gå hen under din ferie.

 

PÅ REJSEMÅLET

Ligesom vi i Danmark har en række forskellige regler og råd, som vi skal indordne os under – ja så har de det også i udlandet på vores rejsemål hvor de går ligeså meget op i jeres sundhed og sikkerhed – hvilket vi er glade for, og også er derfor at vi trygt tør rejse dertil!

Når du ankommer til rejsemålet kan du blive bedt om at udfylde et dokument, hvor du beskriver og bekræfter din sundhedsmæssige tilstand etc. Det er hurtig klaret! Når du er kommet igennem paskontrollen og har fået din bagage, så vil vores guider vente på jer lige uden for ankomsthallen, hvor de byder jer velkommen.

Vi følger altid de lokale love og anvisninger på rejsemålet, og der kan være krav til god hygiejne og passende afstand samt til at vi alle helt grundlæggende viser hensyn. Dette er vi jo også vant til fra Danmark! Vi tror på at situationen sommeren 2021 er helt anderledes, og gør opmærksom på at der med kort varsel KAN indføres nye regler/restriktioner, som vi må tage forbehold for.

Vel ankommet til til sydens sol! – lad nu en fantastisk ferie starte! :-)

TRANSFERBUSSEN

Vores guider møder jer som sagt lige uden for ankomsthallen, hvor de viser jer i retning af den bus i skal med til jeres hotel. En guide vil følge med på bussen, og inden ombord stigning på bussen så vil der findes håndsprit til alle.

OBS! Alle busser vil være selvfølgelig være grundig rengjort og desinficeret.

HOTELLERNE

Forholdene på vores mange hoteller i udlandet, i forhold til f.eks hygiejne og afstand, har høj prioritet hos de lokale sundhedsmyndigheder, og hotellerne arbejder derfor under skærpede hygiejne- og afstandskrav. Det er vi ekstremt glade for, for det er vores og jeres sikkerhed for at smittespredning kan undgås.

Det er ikke store ændringer, som har betydning for kvaliteten af jeres ferie – tværtimod! Det betyder at i kan være helt trygge, da der er taget en række forholdsregler, som vi ikke engang tager i Danmark. Alle vores hoteller overholder de lokale myndigheders retningslinjer. Helt konkret så vil der være større afstand mellem solsenge ved poolen, bordene i restauranten m.m.

Alle værelser vil på daglig basis, så længe coronasituationen er som den er, blive ekstra grundig rengjort og desinficeret, og der vil findes håndsprit tilgængelig på offentlige områder. Det gælder om at i skal kunne nyde jeres ferie – og med disse sikkerhedsforanstaltninger, så kan i blot fokusere på at slappe af og have en god og vanvittig lækker ferie! :-)