REJST TRYGT MED DUF-REJSER

- EN GOD, TRYG OG SIKKER FERIE!

Vi har lavet denne side for at give vores gæster forsikring om, at vi sætter jeres sundhed og sikkerhed over alt andet. Vi vil her gennemgå de forholdsregler som både vi, flyselskaberne og hotellerne tager for at sikre jer en sikker og møghamrende fed ferie.

Vi er med jer hele vejen!

 

SERVICEKALD

Vi vil umiddelbart før afrejse også ringe op til dig for kort at tage dig igennem det hele. Vi vil forklare dig om alt det praktiske, og du vil kunne stille os spørgsmål hvis du har nogle. Ellers er du/I velkommen til at ringe ind til os på +45 70267277

Vi glæder os til at se dig og dine medrejsende snart! :-)

 

FØL DIG TRYG PÅ FERIEN

Det er vigtigt for os, at du som gæst hos DUF-Rejser kan føle dig tryg fra start til slut på din ferie. Derfor kan du altid være helt sikker, at vi ikke rejser afsted hvis en række forhold ikke er i orden! Det betyder at:

• De danske myndigheder (Statens Serum Institut, Udenrigsministeriet og Sundhedsministeriet) har sagt god for, at det er at trygt at rejse til dit rejsemål.

• Sundhedssituationen er under kontrol på det rejsemål, hvor du skal til.

• Strandene, barer, butikker, restauranter m.m. har åbent.

Obs: Ved hjemkomst fra et rejsemål i udlandet, er det altid en god idé at få taget en COVID19 test. Vi anbefaler alle vores gæster at få taget en frivillig test, evt. i lufthavnen, så der ikke er noget at bekymre sig om, når du er kommet hjem efter en fantastisk uge i solen.

 

REJSEFORSIKRING

Når ovenstående kriterier er opfyldt, så dækker stort set alle rejseforsikringer helt som normalt og som før COVID19. Det betyder at:

• Du er dækket jf. forsikringspolicen hvis du bliver syg eller kommer til skade under din rejse.

• Du er også dækket af COVID19-relaterede skader.

Vi anbefaler at du tjekker op på din rejseforsikring for en sikkerheds skyld. Har du bestilt en rejseforsikring gennem os, så vil du være dækket helt som normalt af din Rejseforsikring. Vi samarbejder med Europaeiske ERV. Det er vores opfattelse at langt de fleste andre rejseforsikringer i markedet dækker tilsvarende.

 

HVAD DU SKAL GØRE FØR OG PÅ VEJ PÅ DIN FERIE

Vi som rejsebureau og vores hoteller har forberedt os grundigt, således at vi kan byde jer velkommen på en tryg og sikker rejse. Hygiejne er et nøgleord i denne forbindelse. Vi har som rejsebureau gjort følgende:

• Sørget for at alle vores guider inden afrejse er testet for COVID19, med et negativt testresultat.

• Vi har på forhånd stillet strenge krav til alle vores samarbejdspartnere på rejsemålet om at opretholde en ekstra god hygiejne, som indebærer løbende og grundig rengøring og desinfektion af overflader mv.

Samtidig vil vi gerne opfordre dig som gæst til at gøre følgende som forberedelse til rejsen:

• Tjek op på din rejseforsikring inden du rejser afsted.

• Brug håndsprit og vask dine hænder regelmæssigt.

• Sørg evt. for at have pakket mundbind, da du skal bruge det i lufthavnen.

• Hvis du har mulighed for det, så få evt. foretaget en COVID19 test forud for afrejsen – du kan bestille en tid gratis ved at kontakte din læge eller på www.coronaprover.dk

 

NÅR DU ER I LUFTHAVNEN & PÅ FLYET

Det vil som udgangspunkt ikke være så meget anderledes i lufthavnen i forhold til hvad du normalt vil opleve. Så du kan være helt tryg og rolig :-) Der er dog alligevel nogle få ting, som man skal være opmærksom på.

• Vi anbefaler at I er i ekstra god tid i lufthavnen, da ekstra ventetid må påregnes.

• Husk mundbind, da det er obligatorisk at bære mundbind i lufthavnene – både på ud og hjemrejse.

• Følg sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og håndhygiejne.

• Følg altid skiltningen og personalets anvisninger i lufthavnen.

Godt råd: Man kan købe mundbind i lufthavnen, men der kan risikere at være udsolgt. Så vi anbefaler at I har købt et rigeligt antal mundbind forinden i møder op i lufthavnen. I skal nemlig som sagt bruge mundbind på flyet.

I øvrigt vil det på flyveturen ikke være muligt at købe mad eller drikkevarer af hensyn til COVID-19, da flyselskabet tager deres ansvar meget seriøst – blandt andet derfor bliver kabinen både før og efter en afgang grundigt rengjort ogdesinficeret!

Alle ovenstående initiativer er for din sikkerhed som gæst, så I kan komme trygt og sikker ned til rejsemålet, hvor der venter sol, sommer, glæde, kolde drinks og festlig atmosfære !

 

FESTER- OG ARRANGEMENTER

Vi vil som ALTID sørge for, under den gældende lokale lovgivning, at kunne give jer fuld værdi for pengene i vores fest og arrangementspakker. Vi er i øjeblikket i FULD gang med at tilrettelægge et fuldstændig vanvittigt program som på en og samme tid både tager hensyn til at i får en sindssyg fed oplevelse og værdi for pengene – samtidig som vi på forsvarlig vis overholder de lokale myndigheders love oganvisninger. God hygiejne og sund fornuft er i højsædet.

Vi er næsten klar med det hele, og vi er netop ved at lægge sidste hånd på det – og vi vil godt allerede nu afsløre at det bliver MEGA FEDT! :-)

I forhold til nattelivsaktiviteter, som vi ved at vigtigt for mange af vores gæster, så vælger vi i år hos DUF-Rejser at erstatte natklubberne med nogle af de store moderne open-air beach barer i Sunny Beach, hvor der er meget mere luft og plads omkring gæsterne end der er på natklubber. Vi tilslutter os 100%, at det ikke i disse tider er hensigtsmæssigt at folk står pakket sammen på en fyldt natklub. Vi tager også vores ansvar, og vi anbefaler ikke vores gæster at gå på fyldte natklubber, men i stedet følge vores dygtige og uddannede guider derhen, hvor forholdene er acceptable. Vi stiller ligeledes også strenge krav til løbende rengøring og desinficering af de steder, som vi anbefaler vores gæster at komme.

På en Beach Bar gælder ikke samme restriktioner som på en natklub, og risikoen for eventuel smittespredning er væsentlig mindre! Der vil være større afstand mellem folk, og udluftningen er meget bedre. Hos DUF-Rejser bakker vi 100% op om den beslutning – både fordi at festen og stemningen er i top, og fordi vores gæsters tryghed, sikkerhed og velbefindende er vores største prioritet!

 

PÅ REJSEMÅLET

Ligesom vi i Danmark har en række forskellige regler og råd, som vi skal indordne os under – ja så har de det også i Bulgarien, hvor de går ligeså meget op i jeres sundhed og sikkerhed – hvilket vi er glade for, og også er derfor at vi trygt tør rejse dertil!

Når du ankommer til rejsemålet kan du blive bedt om at udfylde et dokument, hvor du beskriver og bekræfter din sundhedsmæssige tilstand etc. Det er hurtig klaret! Når du er kommet igennem paskontrollen og har fået din bagage, så vil vores guider vente på jer lige uden for ankomsthallen, hvor de byder jer velkommen.

Vi følger altid de lokale love og anvisninger på rejsemålet. I dag er der ikke forbud mod at barer og restauranter kan holde åbent (de må godt holde åbent!) – og der er heller ingen begrænsninger på åbningstider. Der er dog krav til god hygiejne og passende afstand, og at vi alle helt grundlæggende viser hensyn. Dette er vi jo også vant til fra Danmark! Vi tror ikke på at det sker, men der kan med kort varsel indføres nye regler/restriktioner, som vi må tage forbehold for.

Vel ankommet til Bulgarien – lad nu en fantastisk ferie starte! :-)

 

TRANSFERBUSSEN

Vores guider møder jer som sagt lige uden for ankomsthallen, hvor de viser jer i retning af den bus i skal med til jeres hotel. En guide vil følge med på bussen, og inden ombord stigning på bussen så vil der findes håndsprit til alle.

OBS! Alle busser vil være selvfølgelig være grundig rengjort og desinficeret.

 

HOTELLERNE

Alle hoteller i Bulgarien har høj prioritet af de lokale sundhedsmyndigheder, og hotellerne arbejder under skærpede hygiejne- og afstandskrav. Det er vi ekstremt glade for, for det er vores og jeres sikkerhed for at smittespredning kan undgås.

Det er ikke store ændringer, som har betydning for kvaliteten af jeres ferie – tværtimod! Det betyder at i kan være helt trygge, da der er taget en række forholdsregler, som vi ikke engang tager i Danmark. Alle vores hoteller overholder de lokale myndigheders retningslinjer. Helt konkret så vil der være større afstand mellem solsenge ved poolen, bordene i restauranten og så vil det være en kok der i buffeten serverer maden på jeres tallerken. Alt sammen for at undgå unødvendig berøring.

Alle værelser vil dagligt blive ekstra grundig rengjort og desinficeret, og der vil findes håndsprit tilgængelig på offentlige områder. Det gælder om at i skal kunne nyde jeres ferie – og med disse sikkerhedsforanstaltninger, så kan i blot fokusere på at slappe af og have en god og vanvittig lækker ferie! :-)