Spar 70% på Afbudsrejser - Absolut sidste chance -  Rejser fra kun 999,-

Lloret (Efterårsferien)
Spanien

Billige rejser til Lloret De Mar

En vanvittig ferie ved middelhavet

Lloret De Mar 

Hos DUF-Rejser ønsker vi kun at tilbyde vores gæster de bedste destinationer og udvælger kun de bedste destinationer som kan danne rammer for den vildeste ungdomsdestination.
Selv i efterårsferien er der gode muligheder for at nyde kolde drinks i et dejligt klima, Lloret De Mar er kendt for at have en gennemsnits temperatur på over 25 grader i oktober. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at kunne slikke sol på de lækre strande samt få en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.

Det er vigtigt for os når vi udvælger nye destinationer at det lever op til de standarder og mål som vi ønsker at tilbyde vores gæster. Derfor har vi funder de bedste ungdomshoteller til gode priser som ligger centralt placeret til strand og ikke mindst natteliv. Nattelivet i Lloret De Mar er kendt for at kunne tilbyde noget som ikke er set tidligere, med andre ord de levere noget helt ekstraordinært som du kun findes her.  Derfor har Lloret De Mar hele pakken. Lloret De Mar er også om nogen kendt for deres all inklusive som er af høj kvalitet uden restriktioner fra de spanske myndigheder, Ligeledes er maden i top når der leveres klassiker fra det spanske køkken.

En rejse til Lloret De Mar har det hele, fantastisk vejr, lækker mad og kølige drinks – og er et mekka for unge, der elsker fest og vildt natteliv.

OBS: Alle rejser til Lloret i efterårsferien foregår med bus.

FAKTA

Sæson:  Juni til Oktober

Valuta: Euro (€)

Sprog:  Spansk

Strøm:  230 volt (Ens med DK)

Hav:  Middelhavet

Hoteller

 Vi Hos DUF-Rejser udvælger alle vores hoteller som skal danne rammer for jeres ferie ud fra beliggenhed, kvalitet, stemning og atmosfære. Det er vigtigt for os at alle hotellerne ligger inden for gåafstand til stand og natteliv, således at du og dine venner ikke behøver at bruge penge på dyre taxaregninger.

I efterårsferien vil vi have 2/3 hoteller som matcher vores gæsters ønsker for at få den perfekte ungdomsferie. Om i er på udkig efter den vildeste partyferie eller ønsker en afslappet ferie. Derfor har vi hoteller som tilbyder den ultimative partyferie hvor der skal være fuld fart på, eller hoteller hvis du som gæst er til det mere luksuriøst ophold hvor du kan nyde omgivelserne.

All inclusive - Lloret De Mar

Størstedelen af vores gæster vælger at benytte hoteller med all-inclusive på deres ferie til Lloret De Mar. Selv på de billigste rejser er det muligt at vælge med eller uden all-inclusive. Kvaliteten af all-inclusive i Lloret De Mar er af høj kvalitet sammenlignet med andre europæiske lande. Derfor vælger mange gæster at benytte sig af all-inclusive således at der er ad libitum af gratis mad og kolde drinks.

Dagstimerne i Lloret De Mar

Hvis ikke du kan få dig timerne til at gå, så er det om nogen selvforskyldt. I Lloret De Mar er der uanede muligheder, om du vandsport eller bungee jump. Der er noget til en hver stil.

På alle hoteller hvor vores gæster befinder sig, er der virkelig god stemning. Det er her i virkelig mærker DUF-stemningen når alle gæster mingler med hinanden og bliver dyrket  aktiviteter som f.eks vandpolo, beerpong eller en kold drink ved poolkanten.

Er du mere til stranden, så er den bestemt heller ikke at tage fejl af. Lloret De Mar ligger lige ud til det lækre middelhav hvor du kan slå dig ned på de mange liggestole og bare nyde solen. Efter du har slikket sol kan du tage en forfriskende dukkert i det skønne hav. Til at toppe hele strandoplevelsen kan du nyde en kold drink fra de mange strandbarer.

Nattelivet

Nattelivet i Lloret De Mar er helt specielt og meget vildt. Her forvandles Llorets store Boulevard til et inferno af fest, lys og glade mennesker i og omkring de mere end 100 barer og diskoteker. De fleste har åbent til sidste gæst går hjem. Det er svært at nævne specielle diskoteker, da der er så mange, men man bør alligevel besøge Zoo, der er byens populære sted med flere udendørs og indendørs dansegulve og barer. Til trods for navnet, findes her ingen dyr. Det er bestemt og værd at nævne Colossos som er byens mest populære diskotek som er Lloret De Mars svar på den glade Vikng i Sunny Seach. Her er der plads til mere end 2500 mennesker og benytter sig af internationale DJ’s og kunsterne. Her er altid garanteret de vildeste fester som ikke findes andre steder.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere