TIDSBEGRÆNSET TILBUD M. FLY & HOTEL -  Fra KUN 2.399,-

Beach Volley i Alanya

DUF-Rejsers betalingsbetingelser

Branchens bedste betalingsbetingelser.

BESTIL NU - BETAL FØRST 25 APRIL

Helt ekstraordinært lige nu, har du mulighed for at bestille din sommerferie, og først indbetale den 25 april. Du kan altså bestille din/jeres sommerferie mens der stadig er ledige pladser, og mens priserne grundet den nuværende situation er HELT i bund!

AFVENT SITUATIONEN

Du bestiller blot på vores hjemmeside, eller gennem en af vores kunderådgivere - og så flyttes din betaling frem til 25 april. Du har mulighed for at bestille din rejse nu og få en vanvittig billig pris, men samtidig afvente situationen før du foretager en indbetaling. Når vi til den 25 april, og du forsat ikke føler dig tryg ved at indbetale til rejsen - ja så sletter vi bare rejsen kvit og frit, uden du hænger på nogle forpligtigelser.

Gælder på alle nye bookinger gjort fra den 17 marts frem til den 20 april.

Betal rejse i rater

Når du bestiller din rejse med DUF-Rejser, kan du enten betale hele beløbet på en gang eller dele betalingen op i tre rater. Du behøver altså ikke at betale hele beløbet direkte efter din bestilling. 

Det er næsten, som at købe sin rejse på afbetaling.

Når du bestiller din ferie med DUF-Rejser, kan du betale enten online via. kreditkort eller med MobilePay. Du kan også betale via. et elektronisk girokort (FI-kort). 

Betal rejsen i 3 rater

 1. rate. Fra du/I har foretaget bestillingen, har I 5 dage til at indbetale et depositum på KUN 1.000 kr. pr. person. 

 2. rate betales senest 90 dage inden afrejsen og er også kun på 1.000 kr. pr. person.

 3. rate betales senest 60 dage inden afrejsen, og er restbeløbet.

* Ved tilvalg af afbestillingsforsikring, skal dette indbetales med 1. rate.

Sådan betaler du rejsen

Når du har foretaget bestillingen af en rejse, får du tilsendt et rejsebevis på din mail. Her står al information om rejsen, de rejsende, eventuelle tilvalg, samt bookingnummer og betalingsinformation. Du får til og med et login til jeres eget kundecenter online, hvor du kan betale og se rejsen. 

I kan betale via. det vedhæftede Giro-Indbetalingskort på rejsebeviset, eller med kreditkort/MobilePay online I jeres personlige kundecenter.