JANUARUDSALG MED RABATTER HELT OP TIL 60%:  SPAR MERE END 5.000,- PER PERSON

SUMMER REUNION 2021! 

Alle os som har rejst med DUF mødes på dansk grund til en vanvittig reunionfest! (sammen med gæster fra Uptours og personale fra Den Glade Viking). OBS: Næsten alle billetter er blevet solgt i forsalg nede på destinationerne, så du skal være hurtig hvis du vil med!

Igen i år har afholder vi den VILDESTE fest på dansk grund - og lad os gøre det ENDNU VILDERE end i Sunny Beach og Magaluf!!!

Køb din billet her

OBS! Hvis i er hurtige har i mulighed for at bestille en bordpakke. Se bordpakkerne her

 

Fredag den 10. September 2021

Reunionfesten! Vi har i fællesskab med Uptours og Den Glade Viking lejet et kæmpe evenhus i centrum af Odense (DOK5000), hvor vi på denne dato holder den vildeste SUMMER 2021 reunionfest. Vi har fløjet alle de bedste DJ's ind fra sommeren, som sørger for at genskabe stemningen!

Alle dine guider fra Sunny Beach & Magaluf vil danne rammerne om en fantastisk fest, hvor minderne skal genopfriskes fra dit livs ferie i syden! 

 

Lørdag den 11. September 2021

Reunionpubcrawl! Vi holder vanen tro årets vildeste Pubcrawl på dansk jord! Så vær med til at vise hvordan vi festede i syden. 4 barer, 4 drinks og ÉN stor efterfest når vi alle sammen slutter på en (endnu) hemmelig lokation ;)

(Mødested kl. 20:00: Rådhuspladsen, 5000 Odense )
Vi glæder os til at se jer alle igen og mon ikke, vi har én overraskelse i ærmet!

KØB BILLET

Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og vi er på nuværende tidspunkt MEGET tæt på at være fuldt udsolgte. 

Pris og bestilling af billetterne kan i se på nedenstående link.

Køb billet her