AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

SUMMER REUNION 2023! 

Alle os som har rejst med DUF mødes på dansk grund til en vanvittig reunionfest i Århus! (sammen med gæster fra Uptours og personale fra Den Glade Viking). OBS: Næsten alle billetter er blevet solgt i forsalg nede på destinationerne, så du skal være hurtig hvis du vil med!

Igen i år har afholder vi den VILDESTE fest på dansk grund - og lad os gøre det ENDNU VILDERE end i Sunny Beach, Magaluf! og Aya Napa!!

Køb din billet her

 

Fredag den 1. September 2023

Reunionfesten! Vi har i fællesskab med Uptours og Den Glade Viking i samarbejde med Diskotek Kupé i det centrale Årsag lagt i ovnen til et brag af en fest. Vi afholder fredag d.1 september 2023 den vildeste SUMMER 2021 reunionfest. Til at sparke festen igang er alle de bedste DJ's fra sommeren fløjet ind med det formål at sørge for at genskabe stemningen!

Alle dine guider fra Sunny Beach, Magaluf og Aiya Naps vil danne rammerne om en fantastisk fest, hvor minderne skal genopfriskes fra dit livs ferie i syden! 

Festen starter kl.20.00 og varer ved til kl.05.00. I entrébilletten er inkluderet 1 times fri bar i tidsrummet 20.00 - 21.00 i udvalgte drikkevare!

(Mødested kl. 20:00: Europa Plads 10, 8000 Aarhus )

 

Lørdag den 2. September 2023

Reunionpubcrawl! Vi holder vanen tro årets vildeste Pubcrawl på dansk jord! Så vær med til at vise hvordan vi festede i syden. 4 barer, 4 drinks og ÉN stor efterfest når vi alle sammen slutter på en (endnu) hemmelig lokation ;)

(Mødested kl. 19:30: Europa Plads 10, 8000 Aarhus )
Vi glæder os til at se jer alle igen og mon ikke, vi har én overraskelse i ærmet!

KØB BILLET

Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og vi er på nuværende tidspunkt MEGET tæt på at være fuldt udsolgte. 

Pris og bestilling af billetterne kan i se på nedenstående link.

Køb billet her