Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Strand, sol, Duf bloggen

DUF REUNION 2019

DUF SUMMER REUNION 2019! 

Vi som har rejst med DUF mødes på dansk grund til en vanvittig reunionfest!

Igen i år har afholder vi den VILDESTE fest på dansk grund - og lad os gøre det ENDNU VILDERE end i Sunny Beach, Golden Sands og Alanya.

Køb billet her

OBS! Hvis i er hurtige har i mulighed for at bestille en bordpakke. Se bordpakkerne her

FREDAG D.30 AUGUST 2019

Reunionfesten! Vi har i fællesskab med Uptours og Den Glade Viking lejet et kæmpe evenhus i centrum af Odense (lige ved siden af banegården!), hvor vi på denne dato holder vildeste SUMMER 2019 reunionfest. Vi har fløjet alle de bedste DJ's ind fra sommeren, som sørger for at genskabe stemningen!

Alle dine guider fra Sunny Beach, Alanya & Golden Sands vil danne rammerne om en fantastisk fest, hvor minderne skal genopfriskes fra dit livs ferie i syden! Eventhallen "Posten" bliver pyntet op i bedste sommerstil, så scenen er sat til en uforglemmelig aften.

LØRDAG D.31 AUGUST 2019

Reunionpubcrawl! Lørdag den 31. August holder vi vanen tro årets vildeste Pubcrawl på dansk jord! Så vær med til at vise hvordan vi festede i Bulgarien og Tyrkiet. 4 barer, 4 drinks og ÉN stor efterfest når vi alle sammen slutter på en (endnu) hemmelig lokation ;)

(Mødested kl. 20:00: Rådhuspladsen, 5000 Odense )
Vi glæder os til at se jer alle igen og mon ikke, vi har én overraskelse i ærmet!

KØB BILLET

Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og vi er på nuværende tidspunkt MEGET tæt på at være fuldt udsolgte. Der er nemlig kun plads til 1.000 personer på lokationen.

Pris og bestilling af billetterne kan i se på nedenstående link.

Køb billet her