Ungdomshotel Narcis
Ingen pension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL NARCIS

Det ultimative hotel for unge skandinaver i Alanya. På ungdomshotellet er der garanti for god og festlig stemning allerede i dagtimerne. Hotellet er fyldt med unge skandinaver, og her vil hele sommeren igennem være mange DUF gæster!

BELIGGENHED

Hotellet ligger perfekt i hjertet af Alanyas pulserende natteliv. Du bor direkte i centrum af Alanya og har kun 200 m til alle diskoteker og barer. Herudover ligger hotellet med direkte adgang til et af Alanyas varemærker, nemlig bazar området, hvor der kan shoppes alt mellem himmel og jord.

For at gøre hotellet endnu mere attraktivt for alle DUF gæster, så har vi arrangeret at der er gratis opsamling på hotellet hver dag, som kører direkte ud til det eksklusive Havana Beach Club, hvor man naturligvis bliver kørt hjem igen efter behov.

FACILITETER

Dette er hotellet du skal bo på hvis du ønsker en ferie med garanti for godt selskab, masser af aktiviteter og mange danskere. På hotellet har du gratis internethjørne samt gratis WIFI. Hotellet har også TV i baren, en udendørs restaurant, bordtennis, billard, og et minimarked. Hotellet er også gåafstand fra stranden og Alanyas vilde natteliv.

VÆRELSERNE

Værelserne på Ungdomshotel Narcis, er lækre og velindrettet. På værelserne har du hårtørrer, WIFI på værelset og en lækker balkon hvor man kan nyde en kold drink med sine venner. Alle værelser har også Aircondition og afgang til reception døgnet rundt.

PENSION

Dit ophold på Ungdomshotel Narcis er som udgangspunkt uden pension, men der er både en restaurant og en bar på hotellet, hvor du kan købe mad og drikke til rigtig fornuftige priser.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 30 min fra Alanya.

 

 

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere