Ungdomshotel
Ungdomshotel Kleopatra Micador
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL KLEOPATRA MICADOR

Kleopatra Micador  er et super lækkert, 4 stjernet hotel med en super god beliggenhed, kun 400 m fra Alanyas berømte Kleopatra Strand. Her bor du rigtig godt, hvis du gerne vil bo tæt på byen og stranden. Hotellet blev renoveret i 2013, og fremstår lyst og moderne. Overalt oplever du en positiv og festglad atmosfære, så for dig handler det bare om at slappe af og nyde de gode faciliteter og den lækre All Inclusive-ordning.

BELIGGENHED

Ungdomshotel Kleopatra Micador har en fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger nemlig kun 400 m fra den fantastiske Kleopatra strand. Her kan du både boltre dig i bølgerne, slikke sol og slentre langs den lange strandpromenade og komme i rigtig feriestemning. Alanyas centrum kan nåes til fods og i centrum finder du diverse lækre restauranter, barer og ikke mindst de vildeste diskoteker.

FACILITETER

På Micador mangler der ikke noget. Der serveres morgen-, frokost- og middagsbuffet omfattende af lokale og internationale retter i deres køkken. Hotellet har også en lobbybar og en strandbar hvor der altid er en fed stemning. Derudover har hotellet også en suana, tyrkisk bad, massagefaciliteter, samt dart og bordtennis spillelokale. 

VÆRELSERNE

Værelserne er store, lyse og med moderne indretning. Her findes alt det nødvendige såsom køleskab, aircondition, hårtørrer og tv. Der kan bookes almindelige dobbeltværelser med fransk altan eller balkon.

PENSION

På Ungdomshotel Kleopatra Micador er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet:

Morgenmad: 08:00 - 10:00
Middagsmad: 12:30 - 14:00
Aftensmad: 19:00 - 21:00

Fri bar: 10:00 - 20:00 (Lokal spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere