Ungdomshotel
Ungdomshotel Kleopatra Micador
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL KLEOPATRA MICADOR

Kleopatra Micador er et super lækkert 4-stjernet hotel med en super god beliggenhed. Det ligger kun 400 m fra Alanyas berømte Kleopatra Strand. Her bor du rigtig godt, hvis du gerne vil bo tæt på byen og stranden. Hotellet blev renoveret i 2013, og fremstår lyst og moderne. Overalt oplever du en positiv og festglad atmosfære, så for dig handler det bare om at slappe af og nyde de gode faciliteter og den lækre All-Inclusive hotellet tilbyder.

Ungdomshotel Kleopatra Micador har en fantastisk beliggenhed tæt på stranden og nattelivet. Tag en tur på stranden, hvor du både kan boltre dig i bølgerne, slikke sol eller slentre langs den lange strandpromenade og komme i rigtig feriestemning. Alanyas centrum kan nåes til fods og i centrum finder du diverse lækre restauranter, barer og ikke mindst de lækre diskoteker og natklubber.

FACILITETER

På Micador er der en lobbybar og en strandbar, hvor der altid er en god stemning. Derudover har hotellet også en sauna, tyrkisk bad, massagefaciliteter, samt dart og bordtennis spillelokale. Der er Wifi på hotellet, receptionen har døgnåbnet og serviceniveauet er generelt højt.

VÆRELSERNE

Værelserne er store, lyse og med moderne indretning. Her findes alt det nødvendige såsom køleskab, aircondition, hårtørrer og tv. Værelserne på Micador er dobbeltværelser med balkon eller fransk altan. Det er muligt at bo 2 - 3 personer pr. værelse.

All-Inclusive

På Ungdomshotel Kleopatra Micador er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.00
  • Snacks: Løbende
  • Aftensmad: 19.00 - 21.00
  • Fri bar: 10.00 - 20.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, øl, vin mv.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning. 

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig  direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 45 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere