Taç Premier

Alanya, Tyrkiet

Taç Premier (All Inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 150 m
NATTELIVNATTELIV: 0 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Med et lækkert poolområde og en central beliggenhed i forhold til Alanyas natteliv, kan du næsten ikke bede om mere til din ferie i Alanya. Her er plads til både afslapning i dagstimerne og de vilde fester om aftenen. Hotellet er opdelt i flere afsnit som alle er forbundet af små broer og stier. Her er en rigtig god stemning og du finder flere små terrasser, hvor du kan nyde den fri bar under solen og de lækre temperaturer. Hotellet byder endvidere på et lækkert spacenter med mulighed for at opleve hamam, tyrkisk bad, herudover finder du også et indendørs poolområde og et motionslokale med de vigtigste maskiner til at holde formen i gang under ferien. 

Værelset

Her indlogeres du i pænt indrettede dobbeltværelser med plads til 2-3 personer. Værelserne fremstår rigtig lækre grundet den nylige renovering, som gør at du kan nyde din ferie uanset hvor du befinder dig på hotellet. Værelserne har egen balkon og eget bad og toilet, endvidere finder du faciliteter som aircondition, safetyboks, minibar, wifi og TV.

Pension

Dit ophold er med All Inclusive, som serveres fra hotellets hovedrestaurant i forbindelse med poolområdet. I løbet af dagen vil de forskellige barer og restauranten servere både mad og drikke. Her er lokale mærker inkluderet i baren, mens internationale mærker, må forventes mod mer-betaling, dette gælder både øl, vand, vin og alkohol.

Beliggenhed

Med kun 1km til Alanyas natteliv, 150 meter til stranden og både butikker og restauranter lige uden for døren, er her rig mulighed for at gå  både til byen og til stranden. Vores guider står altid til rådighed for dig som gæst 24 timer i døgnet. Der vil endvidere være pick-up fra hotellet, og til DUF-Rejsers strandbar i dagstimerne.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 15 minutter fra Alanya.
De fleste andre rejseselskaber flyver til Antalya, som betyder at I kan se frem til en bustur på mere end 2,5 time når i først er landet. Med DUF-Rejser undgår du altså de lange busture på i alt 5 timer tur/retur. 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.