Ungdomshotel Ramira

Alanya, Tyrkiet

Ungdomshotel Ramira (All Inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 800 m
NATTELIVNATTELIV: 900 m
BARBAR: Nej

Hotellet

Ungdomshotel Ramira er blandt mange en velkendt herlighed for de danske rejselystne, som tidligere har besøgt Alanya. Hotellet blev totalrenoveret i 2014, og byder nu på lækre faciliteter for de unge danskere, som ønsker den ultimative ungdomsferie. Specielt poolområdet indbyder til hygge og samvær i dagstimerne blandt de unge festglade danskere. På hotellet finder du både poolbar, motionsrum, sauna, massage, frisør og minimarked. Overalt oplever du en positiv og festglad atmosfære, så for dig handler det bare om at slappe af og nyde de gode faciliteter og den lækre All Inclusive-ordning. Du kan dase på de gratis solsenge ved poolområdet, som er det naturlige sted for de unge at opholde sig hele dagen, hvis ikke dagen skal gå med at slappe af ved DUF-Rejsers strandbar, hvor der er gratis opsamling hver dag fra hotellet. Herudover bliver man naturligvis også kørt retur til hotellet når det ønskes.

Beliggenhed

Hotellet ligger i centrum, som gør det let hvis, man skal ind og opleve det pulserende natteliv. Her kan man altså gå dertil på blot 10-15 minutter, og herudover ligger stranden også i gåafstand fra hotellet. Dog er der gratis pick-up på hotellet hver dag, hvis man ønsker at besøge DUF-Rejsers strandbar i dagstimerne. Her vil det også være gratis at blive kørt tilbage, når man ønsker det - Så ingen unødvendig aktivitet! 

Værelser

Værelserne er store, lyse og med moderne indretning. Her findes alt det nødvendige såsom køleskab, aircondition, hårtørrer og tv, som kan vise DR1 og TV2. Der kan bookes almindelige dobbeltværelser med fransk altan eller balkon.

OBS.: Husk at en fransk altan, ikke er en egentlig altan med plads til borde og stole. En fransk altan er en altandør med gelænder.


Pension

Dit ophold på Kleopatra Ramira er med All Inclusive som indtages i hotellets restaurant fra buffet. Nedenfor ses en oversigt over, hvad du kan finde på hotellet i de angivne tidsrum*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet.

Morgenmad 07:30 – 09:30
Sen morgenmad 09:30 – 10:30
Frokost 12:30 – 14:00
Aftensmad 18:30 – 20:30
Snacks 15:30 – 17:00
Drikkevarer 10:00 – 21:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at DUF-Rejser kan stilles til ansvar for dette.


DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.