Ungdomshotel Narcis

Alanya, Tyrkiet

Ungdomshotel Narcis

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 900 m
NATTELIVNATTELIV: 200 m
BARBAR: Nej

Ungdomshotel Narcis

Det ultimative hotel for unge skandinavere i Alanya . På ungdomshotellet er der garanti for god og festlig stemning allerede i dagtimerne. Hotellet er fyldt med unge skandinavere, og her vil hele sommeren igennem være mange DUF gæster!

Beliggenhed

Hotellet ligger perfekt i hjertet af Alanyas pulserende natteliv. Du bor direkte i centrum af Alanya og har kun 200 m til alle diskoteker og barer. Herudover ligger hotellet med direkte adgang til et af Alanyas varemærker, nemlig bazarområdet, hvor der kan shoppes alt mellem himmel og jord.

For at gøre hotellet endnu mere attraktivt for alle DUF gæster, så har vi arrangeret at der er gratis opsamling på hotellet hver dag, som kører direkte ud til det eksklusive Havana Beach Club, hvor man naturligvis bliver kørt hjem igen efter behov.

Værelserne

På Ungdomshotel Narcis bliver du indlogeret i nyrenoverede 2 værelses lejligheder, som fremstår pæne og meget rummelige. Her kan bo op til 4 personer, og alle lejligheder indeholder en altan, hvor man kan sidde og nyde tilværelsen.

Faciliteter

Dit ophold på Ungdomshotel Narcis er som udgangspunkt uden pension, men der er både en restaurant og en bar på hotellet, hvor du kan købe mad og drikke til rigtig fornuftige priser.

Dette er hotellet du skal bo på hvis du ønsker en ferie med garanti for godt selskab, masser af aktiviteter og mange danskere.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.