Lonicera City

Alanya, Tyrkiet

Lonicera City (All Inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 100 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Lonicera City Hotel er til dig der ønsker at bo tæt på både natteliv og stranden. Hotellet leverer en høj standard og skaber rammerne for den perfekte ungdomsferie. Hotellet har et lækkert poolområde, hvor der altid er garanti for en fremragende stemning.

Beliggenhed

Hotellet ligger i Alanya's bymidte og kun 100 m fra den berømte strand kleopatra. Dette hotel er derfor ideelt hvis man ønsker at komme tæt på alanyas vilde natteliv og flotte strande.

Faciliteter

Lonicera City Hotel blev total renoveret i 2013 og har derfor virkelige lækre faciliteter. Hotellet huser en restaurant, en lobbybar og ikke mindst et super lækkert poolområde. På hotellet kan der også bestilles roomservice døgnet rundt. Opholdet er inkluderet All-inclusive.

Værelserne

Værelserne er nydelige og velindrettet. På værelserne har man individuelt styret aircondition, eget badeværelse, minibar og fladskærm-tv med satellitkanaler. Hvert værelse har selvfølgelig en super lækker balkon med udsigt over hele byen.

Pension

Dit ophold på Lonicera City inkludere all-inclusive, så du er sikret mad både morgen, middag og aften.

Nedenfor kan du se hvad tidspunkter de forskellige måltider foregår

Morgenmad    08:00 - 10:00

Frokost           12:00 - 14:00

Aftensmad      18:00 - 20:00

Fri bar             10:00 - 21:00

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden DUF-rejser kan stilles til ansvar for dette.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.