Party Hotel Kleopatra Tac

Alanya, Tyrkiet

Party Hotel Kleopatra Tac (All Inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 800 m
BARBAR: Ja

Party Hotel Kleopatra Tac

På Kleopatra Tac har du utallige muligheder for at opnå den vildeste ungdomsferier. Hotellet rummer All Inclusive, og allerede når du træder ind i lobbyen vil du få øje på den lækre buffet. Du kan også spotte et skønt poolområde, hvor du i dagstimerne kan ligge og sove din brandert ud, mens du får vennerne eller veninderne til at hente drinks i den fri bar, der er med i All Inclusive fra morgen til aften.

Er stranden mere dig, er den eftertragtede Kleopatra strand at finde blot et stenkast fra hotellet. Skal ferien byde på ekstra forkælelse er det muligt at benytte hotellets mindre spaområde, hvor forskellige behandlinger mod gebyr kan nydes. Du skal altså vælge dette hotel, hvis du søger den ultimative ungdomsferie med fri bar, alle måltider betalt og en fantastisk stemning på hotellet.

Værelser

Du vil blive indlogeret i simple, men rummelige dobbeltværelser. Dobbeltværelserne kan rumme 2-3 personer, og 3. personen vil blive allokeret i en ekstra seng, som vil blive stillet på værelse ved check in. Det er nydelige værelser, som alle har altan.

Pension

Dit ophold på Party Hotel Kleopatra Tac Hotel er med All Inclusive. Her serveres dagens måltider som udgangspunkt fra buffet, mens hotellets bar skænker drikkevarer i løbet af dagen. Lokale drikkevarer, er inkluderet i All Inclusive konceptet. 
Morgenmad 07:30 – 10:00
Sen morgenmad 10:00 – 11:00
Frokost 12:30 – 14:00
Aftensmad 19:00 – 21:00
Snacks 14:00 – 16:00
Drikkevarer 10:00 – 00:00

*Ovenstående tidspunkter kan variere fra sæson til sæson.

Beliggenhed

Hotellet ligger centralt placeret i Alanya, tæt på by og strand. Kun små 200 meter væk fra hotellet finder du den populære Kleopatra Strand. Alanyas centrum kan nås til fods. Alanya Centrum kan til fods nås efter kun 10 minutters gang.  I centrum finder du diverse lækre barer, restauranter og et stort udvalg af de bedste diskoteker.

Alt i alt skaber Party Hotel Tac de perfekte rammer om en ungdomsferie til dig, der ønsker at tilbringe den med lækre omgivelser, mange danskere og en perfekt beliggenhed!

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.